Divný chování PC myši
Moderátor: Moderátoři
nprosto na férovku ty kluzáky nalepím na jednu stranu oboustranky (papír na druhý nechám) a opatrně je obstříhnu manželce odcizenýma manikúrovýma nůžtičkama ... pak už jen špičkou lámacího aranžéráku odloupnu ten krycí silikónovej papír z druhý strany oboustranky a kluzáček nalepuju kam je potřeba ...Celeron píše:Zkusil jsem jeden teflon sloupnout a máš pravdu, je tam zapuštěnej Philips. Akorát že se teflony loupou z oboustranky a ta zůstává přilepená k plastu krysy. Po přimáčknutí zpět teflon na oboustrance už nedrží. Bude to asi slušná pakárna vystříhat oboustranky nový, jsou tam čtyři a každá jinej tvar.
A kutilmile - nelituju tě
workhard píše:Já je tam vůbec nemám a nic se neděje.
Na laserce? A bylo tam něco a jak vysoký? Tak si zkus myš po stranách podložit třeba 2 mm podložkou. Už to stačí na rozhození optiky (asi ohnisková vzdálenost) a myš blbne. Aspoň moje Geniuska GM 50009P.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jo a podložku jsem zkoušel měnit. Ať je to černej neoprén nebo bílej papír nebo korkový lino, je to stále stejný.
To jsou paradoxy. V dílně mám na stole, kde je občas i docela bordel asi 25 let starou krysu Mitsumi ECM-S5002. Je to ještě dvoutlačítková kuličkovka s posuvníkem. Čistil jsem ji jen párkrát, tlačítka stále původní.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!