jaký doporučíte typ psychokurzu.
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
jaký doporučíte typ psychokurzu.
Ja bilancuji svůj život tak si uvědomuji že to co jsem si myslel až donedávna že více vědomostí a více šikovnosti znamená větší možnost získat lepší práci je největší omyl v mém životě. Nejbohatší je spolužák ze základky kterou prolezl ze 4, ale uměl každého ukecat, spolužák ze střední co vůbec nerozuměl matematice, co obkresloval rysy a domácí úkoly z Fyziky ode mne je vysoce postavený manařer v jedné bance. Říkat si že kdybych se dotal někam do výzkumu tak bych poslunul lidstvo mílovými kroky dopředu je taky oničem, musím si přiznat že žiji ve společnosti kde vládnou psychopati a peníze a já se této době musím přizpůsobit a zvládat ji.
Jaký poradíte kurz psychologie pro práci s těmito jedinci ?
Na netu je spousta kurzů pro vedoucí, ale nemohu najít žádný pro běžné podřízené pracovníky, něco jako jak vyjít s nadřízenými, nebo jak se stát oblíbený u vedoucího.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že tady není proč chodit do kurzu. Změň práci, jdi dělat něco triviálního, třeba popeláře. Tam bude šéf rád, že jsi vůbec přišel do práce a ještě střízlivý.
https://www.kosmas.cz/knihy/276432/soci ... sychopati/
mi-ro píše:Já jsem sice podřízený ale budu to nakonec JÁ kdo se rozhodne, zda bude pod takovým ušatým egem dělat. A když odejde víc lidí, management vycítí, kde je problém.
Jak o tomhle můžeš něco vědět a psát a zrovna Ty, když už jseš asi 30 let sám sobě šéfem
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Co je to za firmu, že tam 🤐 nepošlou hromadně do pr...?
Na někoho zabere Neurol, že se stane členem klubu "je mi to jedno" ale je to návykové a huntovat si zdraví kvůli blbosti druhých? Já jsem takhle změnil pokyny na šířku rukávů kvůli jinému materiálu a hned chtěli napsat na šablonu co platí a s datumem a podpisem, protože doteď to bylo jinak. A že se červená sráží jinak, to už vůbec nepobrali...
A kutilmile - nelituju tě