Kokotkoviapíše:drvivá väčšina tohoto žumpy - fóra je plná napádania a nezmyselných príspevkov
Vacsina nie, zatial. Len par rusofilnych antivaxerskych kokotov tvojho typu tu z toho robi zumpu.
Moderátor: Moderátoři
Klidně to tady nech aby bylo vidět, jak někomu ta "svoboda" taky může vlézt do mozkový dutiny. Úmyslně nepíšu na mozek - protože ten u danýho jedince zcela zřetelně absentuje ...ZdenekHQ píše:Slušný chování není projev slabosti. Naopak velmi účinkuje na povahy, jako jsi Ty, zápaďáku.
...
Prosím v případě pročištění zachovat kopii "mimo dosah". Dík.
Felen3 píše:potrebuju to hlavne kvuli sweepovani, mam to jako rusicku ultrazvukoveho pasma jelikoz tu nekde v blihkosti operuje hacker co roznasi ussd kody a viry pres harmonii, z par hz az nejspis pres oscilatory na thz kde ovlivnuje svetepne toky, cervenou zlutou a infra, pouziva ktomu elektricke vedeni a hvezdickovite signaly, zazaznamenal jsem pres vysokou citlivost v kamere a pres ladeni tv analogovy signal, jsou to takove hvezdicky co se toci a dokaze to zarusit jakykoli signal, rozezeneho ho to,jak se ty hvezdicky otaci tak to odhani od sebe vsechno. nabouraval i 855mhz od mobilniho operatora. pouzil jsem sweeper 1-22khz s pwm modulovanim na harmonicky kmitocet kolem 21khz a podarilo se mi cely jeho prubeh zarusit a zdecimovat, dal jsem to na zesilovac a silne vyskace se stredama a basama do elektrickych prodluzek a do site. ultrazvuk byl slyset a videt jak tece primo z elektrickych zasuvek a svetelnych patic. byl smerovany a teklo to na vse kovove. vsechny kovove materialy se tim zmagnetizovaly na dve osy a drzelo to. pusobil hlavne v noci. i telefony mi to nabouralo pres jack to do nich teklo. po zapojeni rusicky jsem zaznamenal pokles 22khz ultrazvuku z asi 21dbi na -21dbi a rozhanim to jeste antenama zapojenyma pouze na plus v zesilovacich, tim jsem smerovy tok ultrazvuku kompletne zasekal ze nema smer ale jde v cyklu tam a zpet. Nyni si zapojuji prave sweeper pres ne555 kde chci dosahnou zarusenim a zasekanim ultrazvukoveho pasma takze potrebuji rozsah nejlepe 44khz az 1mhz sweep. dosahl jsem zapojenim rezistoru 4ohm a 12ohm plus 0.1uF asi kmitoctu 500khz ale nejsem schopem presne zmerit od kolika do tech 500khz to jede. muzete mi presneji nejak poradit ?
Crifodo píše:Poněkud OT protože nevím souvislosti,
kam zmizelo včerejší vlákno od jakéhosi Felen ohledně nějakého sweep s NE555? bylo a najednou není.
Hill píše:Tady je, přesunuté do správné sekce.
Crifodo píše:Téma nebo příspěvek který požadujete nebyl nalezen.
Hill píše:Jo, ona jsou tam změněná přístupová práva jen pro moderátory, tak promiň.
...
Je právě škoda, že to není aspoň pro registrovaný viditelný - zabránit smazání přeci jde zamčením vlákna, který zároveň zabrání v dalším plevelení. Pro některý "takynadšence" přitom přesun do HP a zamčení tématu je dost výrazným varováním, že přečápli přes lajnu ... zatímco když téma zmizí, tak se prostě nemají za co stydět ...ZdenekHQ píše:HP měla zůstat viditelná.
...