LiIon v Hiltě
Moderátor: Moderátoři
LiIon v Hiltě
Netušíte prosím někdo, co v tom je za 18650 2,6Ah a kolik ty baterky musí mít povolenej maximální vybíjecí proud? Jde o to, zda tam dát 20A Samsungy 300 za kus a nebo 35A Murata Konion 420 za kus.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
To jsem měl na mysli i já - protože to hlídá články i při vybíjení a mělo by je to odpojit = omezit vybíjení v momentě, kdy na nich klesne napětí pod nastavenou mez.mi-ro píše:Balancer má za úkol balacovat, neboli hlídat stejné napětí na jednotlivých článcích během nabíjení.
...
PS někdy se pro název balancer používá označení kompletního powermanageru, tedy i proudového a teplotního omezení.
A kutilmile - nelituju tě
mi-ro píše:.....údajně i vnitřní odpor (na jakém principu to změří, zná ho prakticky okamžitě po vložení článku)....
Mám liitokala lii-500 co to taky "měří"....
To měření je fakt jen hóóódně orientační
dej tam vybitý článek a po nabití ho vlož znovu. Rozdíl jak prase
na info o článcích je dost spolehlivý
https://lygte-info.dk/
http://www.dampfakkus.de/
Z YT vyplývá , vybíjet jakýkoliv článek trvale nad 6A snižuje jeho životnost .
Měření v rozmezí do 2A je informativní . Tedy platný pro proud do těch 2A .
Nejlepší články mají odpor pod 15mΩ/kus . Příště si ten měřák vezmu ssebou do Holic .
Pokud tam jsou 20A, tak tam můžu klidně nacpat Powerside za 70 kaček kus vyrubaný z náhradní VTC5 baterky pro Powerside baterkový nářadí. Nevím co jsou zač ale v letecký technice při odběru vyčtený z telemetrie dávají při proudu 18-22A dokonce víc, než mají deklarováno 2Ah. Za teplot nad 20° dokonce 2,1-2,15Ah.
Podle Hota D6 Pro mají vnitřní odpor 16-18 mΩ/článek. Nevím, jak to měří ale po začátku nabíjení to trvá asi 2 minuty, než vymrskne údaje. Vypadá to, že i měří dost dobře, LiPolky GensAce 4S1P 2,6Ah jsem měl ve Fulguru na profi třídící mašině a těch naměřených 3,8-5,5 mΩ mi Hota ukazuje taky.
Je na nich napsáno: SE US18650VTC5A a na dalším řádku G 0415536AD10K
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!