Pevná linka za co nejmíň peněz

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jjilek »

Net mám na chalupě přes Nordic Telecom, na ten mám za routerem také VOIP bránu (vlastní, nejlevnější Čínu) a starý telefon u operátora Ceteris za 1 Kč měsíčně, nulový poplatek za zřízení a hovory do ČR cca 0,50/min na pevnou nebo Voip a kolem 2,50 na mobily v ČR. Na Slovensko a do celé západní Evropy kolem 0,40 - 0,30/min včetně mobilních operátorů! Jinak žádné podmínky, pokud jde o počet volání nebo platnosti kreditu. Kredit si volím sám jak předpokládám, že budu potřebovat a dobít se dá online kdykoliv v libovolné částce. Jedno číslo mám nastavené na dálkové ovládání, tónovou volbou, z toho jsem už nejméně 10 roků netelefonoval a stále za 1 Kč/měsíc jede.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Ano, někteří mají poplatek aspoň tu jednu 1 Kč za měsíc nebo podmínku jednou do roka někomu zavolat. Jinak je to stejné plus mínus.
kejki

#18 Příspěvek od kejki »

Tak se mi ozval člověk O2, ano změnili jsme vám 7.8. pomalý internet na rychlejší s televizí, protože došlo ke změně tarifů, určitě jste o tom měli zprávu ve vyúčtování. Asi v červenci, možná v červnu. Modrá televize už není, takže už jí nemusíte odhlašovat.

Připomíná mi to ten reklamní časopis od ČEZu, kde bylo na straně 27 v textu zmíněno, že se mění ceny a tím bylo zákonné povinnosti informovat o změně ceny učiněno zadost. Ale nechci jim křivdit, takže se na ta vyúčtování podívám. Pro účto mi stačí první stránka s čísly.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“