TESLA TTVM1410 (11AK20M)
Moderátor: Moderátoři
TESLA TTVM1410 (11AK20M)
mám tu TV TESLA TTVM1410M ch.11AK20M. Bylo několik vyschlých kondíku ve zdroji a kolem VN. Momentálně se TV chová tak že OSD je barevné, ale obraz černobíly a v horní části obrazu se objevují 3 pruhy (resp. 6 po 2 modré, zelené a červené). Mohl by mě někdo nasměrovat a poradit kde hledat příčinu? Děkuji.
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Je to podobné jako 11AK20M akorát místo STV2112 je STV2118.
- Přílohy
-
11ak20s.pdf.pdf- (400.71 KiB) Staženo 281 x
To je nějaké divné neníto DVD náhodu přeplé na RGB? Takže na RGB šlape barevně a přes Tuner a vstup CVBS nikoliv. Nafot to, chci to vidět?Marco85 píše:Teď jsem to spojil scartem s jinou TV na které jsem pustil barevné pruhy a obraz je taky černobílý, když to ale spojim s DVD tak je obraz barevný. Když to zapojím obráceně - na špatné Tv pustím barevné pruhy (obraz černobílý) tak na té dobré to je barevně.
Marco85 píše:Zdravím,
mám tu TV TESLA TTVM1410M ch.11AK20M. Bylo několik vyschlých kondíku ve zdroji a kolem VN. Momentálně se TV chová tak že OSD je barevné, ale obraz černobíly a v horní části obrazu se objevují 3 pruhy (resp. 6 po 2 modré, zelené a červené). Mohl by mě někdo nasměrovat a poradit kde hledat příčinu? Děkuji.
Ještě bych ještě obešel kondiky kolem vertikálu. Takovej 100M/50V je pěknej prevít.