Mám v pokoji tohle "domácí kino", ale hraje mě potichu středový rep. , levý zadní a pravý zadní reproduktor. Subwoofer a přední reproduktory je prostě přehluší. V nastavení dvd jsem to nějak nenašel. Nejsou ve vnitř přístroje na zesáku nějaké trimry na zesílení jednotnotlivých kanálů? Jinak fakt nevím
Nastavení reproduktorů zvlášť tam opravdu není (jen spoždění). Trochu jsem to ponastavoval a zadní repro už jdou jen to středové furt ne (mají z toho jít hlavně hlasi a ty nejdou moc slyšet). Naštval jsem se a ten "dvojitý" středový reproduktor jsem rozdělal. Ovšem není dvojitý, ale je tam pouze jeden reproduktor ------ druhý je imitace která nemá magnet ani cívku . Takže udělám nový středový reprák i s nějakým zesíkem.
Ještě zkus ten repro vyměnit za nějaký podobný, třeba české výroby. Pokud budeš mít tu možnost, zvol si nějaký s vyšší citlivostí a Tvůj problém se tím možná vyřeší. Na kmitočtový rozsah a zatížitelnost nemusíš moc koukat, tyto DK nemají velký výst. výkon a do středu neleze moc hloubek..