Celeron píše:A mám takovej dojem, že PB trysky byly rovnou jako součást dodávky zabalený u toho sporáku.
Taky jsem to měl přibalený.
Moderátor: Moderátoři
Bez debat. Ale na kupovaným šporhéltu u rodičů jsem taky trysky měnil sám (byly tam namontovaný právě PB a v igelitovým pytlíčku nalepeným kusem lepicí pásky mezi hořáky byly přiložený i trysky na NG, tak jsem jen použil malou Golu a ty trysky přeházel ...). Plynař se na nic neptal, objel závity na celý přípojce detektorem metanu a když to nezačalo řvát, podepsal papíry a vypadnul jak smrad ...Hill píše:...ale s nízkotlakým sporákem si určitě rychleji, líp a se zárukou poradí praktik plynař. A ještě ti na místě zkontroluje stav hadice, těsnost spojů a vůbec připojení tlakové lahve a redukčáku.
Ano, to je v pořádku, ale já odpovídal na dotaz typu "Otázka: lze jej připojit na propan butan?" Jak bys odpověděl správně někomu, co se ptá na barvy drátů pro zapojení zásuvky? Taky bych ho odkázal na opravdového elektrikáře, když si to neumí najít ani na internetu.EKKAR píše:Ale na kupovaným šporhéltu u rodičů jsem taky trysky měnil sám (byly tam namontovaný právě PB a v igelitovým pytlíčku nalepeným kusem lepicí pásky mezi hořáky byly přiložený i trysky na NG, tak jsem jen použil malou Golu a ty trysky přeházel ...).