Microsoft Teams - zvuk

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Microsoft Teams - zvuk

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Včera jsme v rámci kontrolního dne na dálku zkusili Microsoft Teams. Nebyl větší problém, běhá to na PC i na mobilu, ale já měl pocit, že zvuk se přepíná podle toho, kdo zrovna nejvíc řve a celkově to působilo dost sekaně. Video bylo OK. Rychlost netu nehrála roli.

Já jsem zvyklej na provoz na rádiových pásmech, takže s tím nemám problém mlčet, když mluví někdo jinej, ale tady to nebylo moc použitelný.

Znáte to někdo líp, až zase za rok přijde podobná pohroma?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Máme přes to v práci občas konferáky, tak cca 8 lidí. Většinou stejně mluví jen jeden, jinak to ani nejde, nerozuměl by nikdo nic. Rozhodně to není jako naživo, kdy tak nějak zvládneš odfiltrovat druhej hovor vedle.
_luky_

#3 Příspěvek od _luky_ »

Protože máme kolegy na druhý straně Evropy, používáme to denně. Z technologií, co jsme používalí doteď je to nejlepší, co jsme kdy měli. (konference přes telefon, microsoft communicator, skype, webex, teams) Že v jeden okamžik mluví jen jeden je docela samozřejmost. Dokonce je nejlepší, když ti ostatní mají vypnutý mikrofony.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

V Jitsi meet sa da zapnut "push-to-talk". Takze kto chce hovorit, musi drzat medzernik, inak je mikrofon vypnuty.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ono je to těžký, mluví sice jeden, ale pak něco plácne, jak mám ve zvyku třeba já, všichni se začnou smát a systém se zblázní.

Třeba Zello funguje na všem, i na kafemlejnku, ale tam je to ve stylu vysílačky, kdy opravdu může mluvit jen jeden a vyžaduje to moderátora. Pokud je na to člověk zvyklej, funguje to. Problém mají ti, co trpí slovním průjmem a neumí být struční.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Software“