Zavařovací hrnec Profesor ZVH 272

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kbulda

Zavařovací hrnec Profesor ZVH 272

#1 Příspěvek od kbulda »

Zavařovací hrnec nic nedělá , ani displej nesvítí.
Nemůžu se do něj dostat. Dole jsou jen 3 šroubky a 2 západky , ale ty na rozebrání asi nejsou. Nerozebíral jste ho někdo a neporadíte jak se do toho krámu přiměřenou silou dostat ?
Přílohy
hrnec.png
hrnec.png
vasekpetr1

#2 Příspěvek od vasekpetr1 »

Rozebíral jsem podobnou hrůzu s klasickým termostatem bez displeje a měl nějaké šroubky schované pod nálepkou na ovládacím panelu. Ten termostat si chodil jak chtěl a uznal za vhodné. Cena nového u nás nerentabilní.
kbulda

#3 Příspěvek od kbulda »

Tady u toho displeje žádný šroubky nejsou . Ty dva kmoflíky jsou otočné , vlevo termostat, vpravo časovač a vypadají jako n kodery, točí se dokola.
Sandal

#4 Příspěvek od Sandal »

V hrci veprostřed (co je voda) je matka a těsnění. Povolíš ji,a jseš tam. Potom stačí vyměnit tepelnou pojistku(jsou tam 2, na každý pracovní vodič jedna) a hrnec pojede jak za mlada :wink:
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Jestli máš ten nerezový , tak šrouby jsou pod nožičkama . Je tam spínaný zdroj . U kámoše do něj natekla voda . Přidal jsem tam nějaký síťák . Myslím , že je tam 12V . Je to šikovná věc . Uvažoval jsem , že stejný koupím . Mají tam jednu nohu nanic . :lol: :lol:
kbulda

#6 Příspěvek od kbulda »

Pravdu měl BOBOBO. Já původně sundal krytku jedné nožičky a tam šroub nebyl. Proto jsem psal dotaz. Pod ostatníma třema nožičkama šrouby byly, + jeden zvenku viditelný. Jsou tam i ty dvě tepelný pojistky v plast držáku, který drží ten šroub co psal Sandal.
Jak psal Sandal, povolit šroub uprostřed hrnce, tak to je hliníková jímka pro čidlo (asi termistor). Když jsem s ním kroutil, tak jsem málem ukroutil jeho přívodní drátky.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“