takze podla logu to vyzera ze ti to nepride ani po u-boot ktory je v nand vid nizsie
Kód: Vybrat vše
{preboot}
<000>
<010>
<020> KKG0G1
<030> DDDDDDDDDDDDDD
<040> secure
Load uboot
U-Boot 2009.01_Production (Jun 11 2013 - 10:29:06)
UŞU
NAND: NAND, size:1024MB, Micron(ID:0x2c,0x38), block size:512KB
1024 MiB
Env: NAND @ 0x01800000
bootcmd1
BOOTREASON=coldboot
APP CPU==>1GHz
Found: /boot
Found: /bootenv
Found: /systemA
Found: /systemB
Found: /rwboot
Found: /rwdata
Found: /bbt
Found 7 partitions
Creating 1 MTD partitions on "NAND 1GMiB 3,3V 8-bit":
0x02e00000-0x0fd00000 : "mtd=2"
takze musis zistit preco tomu tak je. zacni meranim signalov osciloskopom na datovej zbernici. ak tu na nejakej linke (obycajne u tohto typu dosky na 2 linkach) nenajdes signal caka ta rebail CPU. pokial budu signaly vsade, mas zruteny fw v nand, pak ta caka nand dump, vyseparovanie "keys" arey , zohnanie dumpu od nejakeho darcu (pokial teda nemas vlastnu zasobu), preprogramovanie, nahradenie keys arey darcu tvojou a finis.. pokial by si to neurobil skoncis na cervenej hlaske CI key + failed a budes mat problemy aj s hdmi - HDCP keys
takze zhrnutie: 50/50 medzi rebail cpu a nand ..
doplnenie:
nedalo mi to a tak som sa pohrabal na svojom servisnom disku a nasiel som aj taketo specialitky pre ine typy tv ale zalozene na tom istom type mainboardu
cca pred 2 rokmi som riesil podobny problem na 47PFL7008K/12 . meranim som zistil ze vyssie uvedene 2 datove signaly zmizli pod ciernou epoxydovou vrstvou odspodu dosky.. Doteraz nechapem preco phillips tam umiestnil take kurvitko, kedze logicky kazda hmota casom sprhne a utrha suciastky ktore su v nej. po cca 2 hodinovej praci teplovzduskou a jemnom odskrabavani sa problem identifikoval a telka ozila.
takze prever aj tuto moznost az zbytocne nerves von CPU