Ako túto predlžovačku rozobrať?
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
Blby kontakt som v predlzovacke mal len raz - a bol to nejaky polsky smejd. Tie kontaktne pliesky boli spojene nejakymi sponami, ktore samovolne odpadavali (a potom poletovali vnutri).
- tiktak1953
rnbw píše:Z elektroodpadu sa oplati vytahovat len kvalitne veci. V pripade predlzovacky nejaku slusnu napr. s vadnym vypinacom. A v slusnom stave. Uz ta prva fotka o stave nieco vypoveda...
Blby kontakt som v predlzovacke mal len raz - a bol to nejaky polsky smejd. Tie kontaktne pliesky boli spojene nejakymi sponami, ktore samovolne odpadavali (a potom poletovali vnutri).
-------------------------------------------
Co su to kvalitne veci rnbw? Vadny vypinac je horie ako tieto u-volnené pliesky.Po odstraneni zavady stiahnuti plieskov kontaktov kolikov je predlzovacka v lepčom stave ako po kupe ,tomi ver! Pamatate si to cerpadlo ELKO s zhorenym motorom, co som k nemu pripojil druhy motor ,zmenil otacky,upevnil na pruznu podlozku lebo oska hadzala by nedal za tisic euri.Lepsie cerpadlo som v zahrade pri chalupe nemal.Aj toto som trikrat vratil do odpadu a stvrtykrat doniesol domov, ze sa uvidi,mozno neaka mala zavada.Keby takto ako vy rozmyslal,bral len ..... tak nemam nic.
- scorpions-cz
No tak to už potom žádnej div, proč že máš to kulatý chlupatý, co ti příroda nadělila aby ti nepršelo do krku, tak úplně vygumovaný ...BOBOBO píše:Po začátku rozkrádání naší republiky jsem jezdil do Rakous . V té době jsem měl snad všechno elektrodomácí vybavení z chodníku ... Moho z věcí , včetně malé CRT TV slouží dodnes . Věk té TV odhaduji na 50 let . A to na ní minimálně obden tak hoďku-dvě čučím , nebo aklespoň poslouchám zvuk při jiné činnosti .
A kutilmile - nelituju tě