Měřící přístroje na Aukru- šílenství? invaze? mor? co to je?
Moderátor: Moderátoři
- petula
- Kontaktovat uživatele:
mattheus píše:Když vidím tyto „internetové“ ceny za starší přístroje od Tesly, tak to už radši našetřím na Hewlett Packard.
Je to rok, co můj známý, který měl starého Křižíka, si chtěl koupit osciloskop. Hledal na Aukru a vždy když našel BM osciloskop, poslal mi odkaz, co tomu říkám. Přesvědčil jsem, ho, ať nehledá BM osciloskop na aukru, že za ty prachy se to nevyplatí. Poslal jsem mu několik odkazů na Tektronixy na německé eBay. Nakonec se nechal přesvědčit, koupil pěkného Teka do 100 Mhz, 2 kanály. Dal za něj 3900 Kč i s dopravou. Byl to prodej z nějakého dědictví. Osciloskop si nemůže vynachválit.
A zná někdo osciloskop Tesla BM584? Nebyl náhodou nepovedený už jako nový v roce cca 1991?? Slyšel jsem, že mu blbnul spínaný zdroj.
https://aukro.cz/osciloskop-tesla-bm584 ... 7000011911
- petula
- Kontaktovat uživatele:
Stribrnak píše:Uživatele h....7 znám, taky jsem mu něco prodal. Osobně jsem se s ním potkal
a údajně buduje v Brně muzeum TESLA měřících přístrojů.
Stribrnak
Znám nějakého Suchánka z Nového Města na Moravě. Ten skupuje ale jen velmi levně, spíše vyžebrává zadarmo, za odvoz, starou výpočetní techniku. Něco jde na barevný kovy, něco nabízí na německé eBay a něco jde do jeho muzea kdesi v Brně, při nějaké škole.