Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Už se těším.
Ve čtvrtek po obědě by s tím mohli začít ať si užijeme. Nebo aspoň v noci na pátek.
Nebo možná v pátek.
Nebo aspoň trošku náledí.
(nepatří to spíše k očkování?)
Tady už náledí bylo, popelnici jsem otevíral kladivem. I když je plastová.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No ty vole, na tohle jsem čekal Už by to chtělo něco originálního, tohle je otřepané. Stačí nahlédnout do diskuse na novinkách; je-li v článku zmíněn sníh, tak tohle je ve třetině komentářů.
V současnosti ale jsou problémy jinde, stačí pohled na radar a zjistit, kde chumelí.
Byl jsem odhrabávat sníh, přestalo sněžit. Pokrývka cca 4 cm mokrého, těžkého sněhu. No a oproti udavačově odrhovačce u muzea nebude nic, neboť toto leží v centru (cca 180 m n. m.).
Tam sníh není snad nikdy, ale když vyjedu k nám (o 200 m výše), tak u nás sníh je.
No já jsem ráno vstal a první co bylo, tak jsem šel s nadáváním odhrnovat sníh, aby se balíkaři v teniskách dostali rozumně ke vchodu. Na dnešek se toho sešlo nějak víc.
Minimálně 5cm už tady je, to by Muzeum už nebylo ani vidět.
Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 09 pro 2021, 10:28, celkem upraveno 1 x.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Ráno mne docela vyjeb....al jeden velký na kost zamrznutý krtinec. Kolem 4:30. Krtinec byl zrovna na prahu dveří do seníku. Nemohou se dostat dovnitř a vše čím bych ho srovnal je právě v seníku. Než jsem se tam dostal , tak seno chtivé ovce probudily široké okolí