Hľadám pomoc s nastavením digifoťáku Samsung S760.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Hľadám pomoc s nastavením digifoťáku Samsung S760.
- tiktak1953
Nastavene to mam rezime na AUTO.
Teraz som skusil pripojit Panasonic co mi padol a zasekla sa cocka v objektive,a pripojil sa bez problemov aj bez karty.Vypisal ze snimky bude ukladat do pameti,tak neak.Takze kabel je OK,katra asi tiez z neho v Samsungu.V Samsungu treba urcite len opravit v nasaveni.
Ked sa ozve niekto kto vie nastavenie,mozeme pokracovat cez mail .Nebudem tu davat obrazky z nastaveni ak nebude nikto vediet ako to ma byt.Co ktory symbol znamena.
---------------------------------
Teraz som skusal odstarnit vseliake ikony co boli na display a uz zmizli,uz ukazuje cisla snimkov smerom dole ,hlasku ze sa uklada neukazuje.Prihlasit na PC sa neda .Kartu som vybral oskriabal smirglom,100-kov.
tiktak1953 píše:Fotak foti ,ukladal obrazky na kartu, ALE po case ,mozno neakom neštastnom stlaceni nieco ,uz neuklada obrazky.
Něco podobného mi dělal foťák, kde byl špatný kontakt v šachtě na kartu. Když se objevila chyba - že to neuložilo vyfocenou fotku - pomohlo vytáhnout a zastrčit kartu. Když už to nezabíralo, rozebral jsem ho a opravil, ale protože je to hodně dávno, už si nevzpomínám, co přesně s tím bylo, ale mate se mi, že ty plíšky, co měly doléhat na kontakty u karty, byly utřepaný z plošňáku a já je přepájel...
- tiktak1953
- LojzaFernet
Jinak v menu je určitě volba "Tovární nastavení" nebo "Výchozí nastavení", tak to vyber a nebudeš tápat s nastavováním. Jak to popisuješ, tak jsi nějakou větší personalizci foťáku stejně neprováděl, a nastavení několika drbností je rychlejší, než tohle sepisování.
Můj tip je ale špatná karta. Některé se dají přečíst, ale obtížně přepsat. Taky jsem zažil u několika expertů, že si nevšimli posunutí přepínače blokování zápisu na kartě, zkontroluj to.
- Artaban001
- tiktak1953
- tiktak1953