SAMSUNG naběhne pouze logo
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
SAMSUNG naběhne pouze logo
- radioelectrum
- radioelectrum
Mi-Ro nejspíš naráží na to, že prakticky všechny dnes používaný paměti s možností elektrickýho smazání a programování neboli EEPROM, EPEROM a další používají jako základní paměťovou jednotku tzv. "NAND-cell", která je sice nejjednodušší na výrobu a používání, ale občas se vyvoslí tak, že se prostě zablokuje celá paměť a zařízení se znefunkční. Takže připomínka "NAND" je víc než na místě - zatímco tvoje skríkání a pohazování tady nějakýma 50 rokama je naprosto mimo mísu. Mimochodem, jestlipak víš, proč v domovech důchodců není mezi chovancema žádná šikana? No protože tam nikdo z nich neví, za kolik to má ...fogovic píše:mi-ro píše:Víš co "kamráde"? Jdi už se svýma komentama do pr...e. Jsi arogantní, drzej, namachovanej fracek. Ještě jsem nevšimnul, že by měl některý tvůj příspěvek nějaký přínos.
to iste sa da napisat o tebe... injektovat zvuk .. ty vole to co je ?alebo vytresknes ze NAND bez toho aby si mal paru o tom co v tej telke je.. ...
A kutilmile - nelituju tě
P.S. a jetli někdo chce rozporovat přímo označení "EPEROM", tak mě to sice taky zarazilo, ale někdy kolem roku 2000 jsem se s tím přímo potkal v nějakým katalogu, kde byly výslovně rozlišený paměti EPROM, EEPROM a tyhlety EPEROM - jak typovým označením, tak i cenama. Blíž jsem to neštudýroval, mě v tý době zajímaly právě jen ty EEPROM.
A kutilmile - nelituju tě
Divím se, že sem dosud nedal fotku, jak má velkýho 🤐, aby tady upevnil svou pozici alfasamce
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
A nakoľko tento model má pamäť tuším v BGA prevedení, už to nebude také ľahké. Myslím že heňo to tu kedysi riešil, a tuším je software aj spárovaný sériovým číslom s ďalšími dvoma komponentami, už si presne nepamätám.