Telefunken pouze bliká led
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
Telefunken pouze bliká led
- fogovic
- Zablokován

- Kontaktovat uživatele:
mi-ro píše:podsvitem baterkou a nebo pokud má TV scart, tak injektovat AV signál pomocí scartu a zesílit zvuk.
ty vole.. tak injektovat .. hmm .. a tobe uz nekdo injektoval mozek ? patrne ne - jenom šimpanzí DNA pres soroš pfizera !!
@ pre ostatnych:
Význam slova „ injektovať ” v Slovníku slovenského jazyka
injektovať, -uje, -ujú nedok. i dok. stav (čo) vstrekovať, vstrieknuť riedku kašu al. tekutinu, aby sa spevnilo murivo: i. maltu, cementové mlieko
Nechci se tě dotknout, ale pochopil jsi vůbec to, že to bylo psáno česky? Nebo jsi tak mladý, že česky už nemůžeš rozumět? Stačí požádat a my ti to klidně přeložíme, protože to byl naprosto normální český výraz v daném oboru.fogovic píše:mi-ro píše:podsvitem baterkou a nebo pokud má TV scart, tak injektovat AV signál pomocí scartu a zesílit zvuk.
Význam slova „ injektovať ” v Slovníku slovenského jazyka
Mohl by sis najít v českém a polském slovníku výraz "šukat" a vyjádřit se k tomu také?
- radioelectrum
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Napiš přesný typ televizora pro případné zjištění ceny LED podsvitu.
- radioelectrum
- jardafiala
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě i podle tohoto videa to bude vypadá na vadný LED podsvit. Na tom videu je akorát televizor s menší uhlopříčkou ale princip je úplně stejný.
Myslím že Tě čeká rozebrání displeje aby ses dostal k samotnému podsvitu a ten pak můžeš jednoduše otestovat. Na těch páscích jsou čísla podle kterých objednáš nový podsvit. Nejlépe to označení vyfotit a upnout sem. Já objednávám podsvity na Aliexpres, tam vyjdou podstatně levněji ale můžeš i jinde, záleží na Tobě.
- radioelectrum