Telefunken pouze bliká led
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
radioelectrum píše:V jakých cenách se ty LED pásky na Aliexpresu pohybují ?
U LG značky když jsem na Aliexpress zadal typ TV+backlight tak mi ke konkrétnímu typu TV vyskočily nabídky ze kterých jsem vybral pro daný typ-model TV vhodné podsvícení. U Tvého Telefunken T40FX189DLP mi to nějak moc nabídek neukazuje, většinou vše do LG až na jednu nabídku.
Nejlépe jak píše p32 tu TV otevři, rozdělej displej a na těch páscích je vyznačený typ podle kterého se již dá i na Aliexpress dohledat konkrétní podsvícení.
- radioelectrum
- fogovic
- Zablokován

- Kontaktovat uživatele:
radioelectrum píše:Ty pásy se nějak lepí? a jak to je s nastavením čoček před nima, abych neměl flekatý obraz.
no u kvalitnych pasikov tam byva obojstranna teplovodiva paska.. u tych low-cost z aliexpresu bude len obycajna paska..
pokial si v zivote nemenil podsvit radsej to zver nejakemu odbornikovi
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
fogovic píše:pokial si v zivote nemenil podsvit radsej to zver nejakemu odbornikovi
Každý jeden z nás jsme v životě něco dělali "poprvé".
rnbw píše: v inych su tam skrutky (videl som zatial len v Sencore).
Já měl šroubky i v jednom Philips TV.
Co se týká těch přísavek tak jsem z Aliexpres objednal takovéto a po dva kusy jsem je šroubkama upevnil na kousek odřezku z plavačky a tím přenáším ten displej (žena mi to pro jistotu ještě zajišťuje zespodu rukama
Pokud je displej malých rozměrů dá se i bez přísavek ale jak píše rnbw, je potřeba velké opatrnosti.
- fogovic
- Zablokován

- Kontaktovat uživatele:
a mal by si to iste , respektive toto:
https://img.majstrik.sk/images/zvon%20na%20%c4%8distenie%20wc%20a%20odtokov%20extol%205462.jpg?vid=1&tid=31&r=A
a mala by aj zena potesenie
existuju hotove poloprofesionalne uchyty kde nepotrebujes zenu aby ti to podrzala
Najdolezitejsie je neodtrhnut flex kable zo skla (dobre je opatrne ich ohnut smerom na sklo a tam prilepit paskou) a po oprave usadit sklo spravne do ramu - v rohoch musi sediet medzi gumami. A uplne nacvaknut vonkajsi ram pred otocenim TV, aby sklo nemohlo vypadnut zo spravnej polohy.
- fogovic
- Zablokován

- Kontaktovat uživatele:
rnbw píše:Taketo prisavky sa bezne predavaju na pracu s LCD. A funguju. Mam len dve, do 40" to staci.
Najdolezitejsie je neodtrhnut flex kable zo skla (dobre je opatrne ich ohnut smerom na sklo a tam prilepit paskou) a po oprave usadit sklo spravne do ramu - v rohoch musi sediet medzi gumami. A uplne nacvaknut vonkajsi ram pred otocenim TV, aby sklo nemohlo vypadnut zo spravnej polohy.
take prisavky sa predavaju na prenos sklennych tabuli.. naviac u tych co maju tvrdsiu humu hrozi prelomenie panela.. zistis to pri paneloch nad 65 palcov ..
- otakarv
- Kontaktovat uživatele: