čínský náramek proti 5G
Moderátor: Moderátoři
PavelFF píše:Které 5G jde na 50GHz?samec píše:Ktorá telka šla na 50GHz?workhard píše:To je telekomunikační síť na frekvenci bývalé televize, proti které se nebylo nutné chránit
https://cs.wikipedia.org/wiki/5G...nejmasovější rozvoj (z hlediska počtu zařízení 5G) umožní milimetrové vlny, kde se předpokládá využití kolem 26 GHz (pásmo 24,25–27,5 GHz), 42 GHz (40,5–43,5 GHz) a v pásmu 66–71 GHz z pásma V, s velkým prostorem pro lokální bezdrátové propojení zařízení a snímačů v rámci jednoho provozu.[8] Vize Evropské komise Akční plán 5G pro Evropu z roku 2016 (COM/2016/0588) předpokládá až milión připojených zařízení na 1 čtvereční kilometr.
Ak sa bavíme napríklad o bezpečnosti pri nízkom napätí do 1000V, tak sa bavíme o napätiach do 1000V, nie o tom, že niekde sa používa 110V.
Ak niekto kritizuje "5G", tak kritizuje práve tie vysoké frekvencie, ktoré 5G môže v budúcnosti využívať, nie tie, ktoré sa využívajú už aj teraz. Ale ignoranti si budú ďalej mlieť svoje nezmysly.
Jsou prostě lidi, kteří naletí na každou kravinu a ještě si zaplatí za ochranu, kterou si nemusí navlékat. Na hlavu taky.
Čili jsem mu ani nevysvětloval, že jde o výplod zmatence, pro kterého je 5G a 5 GHz jako hodinky a holinky.
Zeptal jsem se ho jen, jestli se cítí dostatečně propečený, nebo aspoň cítí, jak se mu prohřívají hlavové kosti, když u nás je už dvě hodiny připojený na 5 GHz wifinu. Na routeru se tak představuje, to jsem mu předvedl.
Když jsem mu řekl, že na 67 GHz ta síť 5G dřív nebo později pojede taky, podrobnosti zbytečné, nevěděl, o čem to mluvím: rychle se rozloučil, aby neutrpěl mikrovlnné trauma.
Že by to mělo nějaký negativní vliv na živý organismus, zatím žádný seriózní výzkum nepotvrdil, což je zastáncům konspiračních teorií ale málo. Jim by ale bylo málo, i kdyby to výzkumy jednoznačně vyvrátily.
Posudzovať bezpečnosť elektromagnetického žiarenia len na základe tepelných účinkov je rovnako krátkozraké ako posudzovať bezpečnosť azbestu na základe chemického zložena.
Ak by bolo pravdivé oficiálne tvrdenie, že chemické zmeny spôsobuje len ionizujúce žiarenie, tak by neexistovala klasická fotografia.
Rozumný vzdelaný človek vidí, aké reálne vedecké základy majú, alebo môžu mať rôzne až šialené dezinformácie. Napríklad spojitosť 5G s kovidom. Jednoduchý človek bez schopnosti vlastného úsudku má jedinú možnosť a prakticky neprekonateľnú potrebuu sa zaradiť k jednej alebo druhej názorovej skupine.