Divný čísla z Londýna
Moderátor: Moderátoři
Divný čísla z Londýna
+44 20 3031 4993
+44 20 8157 0212
+44 20 8068 3368
A ještě pár dalších, co jsem už smazal a to stále dokola, minimálně 4 x týdně.
Když jsem dříve hovor přijal, mrtvo. Už to neberu. V Londýně nikoho nemám, kdo by měl potřebu mě volat. Nějakej útok? K těm číslům jsem na netu nic nenašel.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tomasjedno
Jo, útok na tvoji prkenici. Čekají, že jseš zvědavej jak vopice a že jim zavoláš zpátky - na těch číslech je zpoplatněný snad i to, že je přečteš nebo někam napíšeš, natož že na něj zavoláš, naprosto běžně na nich je přídavnej tarif 99Kč ZA SEKUNDU (!!!) i víc jako na těch spešl vzdychacích a hekacích linkách, inzerovanejch sloganem "neváhej a zavolej!". No a protože nejsou provozovaný u nás, tak je naši operátoři nedávají do seznamu částečně blokovanejch čísel, tudíž jakmile máš povolený hovory ven mimo republiku, nic ti je neblokuje (pokud o to u operátora sám nezažádáš) - akorát po zavolání na ně ti PŘIJDE MASTNEJ ÚČET ZA TELEFON. Takže nejjednodušší a nejlevnější je - vyignorovat se na ně, vymazat ze seznamu a pokud se budou opakovat, zablokovat je.Celeron píše:Už pár týdnů mi občas zvoní mobil a objevuje se Londýnský číslo.
+44 20 3031 4993
+44 20 8157 0212
+44 20 8068 3368
A ještě pár dalších, co jsem už smazal a to stále dokola, minimálně 4 x týdně.
Když jsem dříve hovor přijal, mrtvo. Už to neberu. V Londýně nikoho nemám, kdo by měl potřebu mě volat. Nějakej útok? K těm číslům jsem na netu nic nenašel.
HOWGH!
A kutilmile - nelituju tě
Ten OT v tejto teme by mohli moderatori vymazat.
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Přesně, oni na to protáčení mají naprogramovaný kompy a těch čísel mají od místního operátora "pronajatejech" najednou několik stovek. A nejsou to jen čísla z Anglie (nebo Azerbajdžánu, jak tady padlo), ale i z Afriky (Ghana, Maroko, Libye), případně se objevuje i Blízkej a Střední východ (Libanon, Jordánsko, Saúdská Arábie nebo Emiráty). V drtivý většině státy, kde jsou na stejným poledníku jako my, případně ± hodinu až dvě od něj na východ nebo na západ, aby nevolali v době, kdy je tady hluboká noc a odkud je to volání ještě nepřijde samo o sobě na majlant.mi-ro píše:Prozvánění od šmejdů bývá tak krátký, že ho často ani nezaregistruješ. Čumím a na mobilu se objeví neznámý číslo- nepřijatý hovor.