prodám houkačku
Moderátor: Moderátoři
- petula
- Kontaktovat uživatele:
prodám houkačku
Původně jsem ji chtěl použít na plašení koček mé sousedky, ale problém s kočkami jsem vyřešil jinak. Takže nabízím k prodeji.
Napětí: 12V DC
Cena Kč 700.- (za tolik jsem ji koupil i s dopravou z Německa).
Pošlu balíkovnou (Kč 65.-)
- LojzaFernet
Klidně i na parkovišti u Kaufu ... když se budou motat před Drobečkem jak jalovice po pastvině ...ok1hga píše:EKKAR píše:Budu s tím sfoukávat silniční vši do pankejta ....
. . . když nebudou dodržovat 1,5 m !!!
A kutilmile - nelituju tě
- LojzaFernet
A víš, jaký 3 slova v češtině mají jako jediný na začátku stejnou skupinu písmen T-C-H ????LojzaFernet píše:Na tchýni dneska neseženeš dost jedu ...![]()
![]()
No přeci tchýně, tchán a tchoř ....
- LojzaFernet
- petula
- Kontaktovat uživatele:
doktor365 píše:petula píše: ale problém s kočkami jsem vyřešil jinak.
Ahoj jak jsi to vyřešil, stejný problém řeším už nějaký rok. Vytahaly mi i nějaké ryby z jezírka s..ně.
Sice to nemá s elektronikou nic společného, ale když se ptáte, tak tedy:
koupil jsem sklapávající klec, past. Dovnitř jsem narafičil masíčko a počkal. Kočka se chytla druhý den. Naložil jsem klec s kočkou do vlaku a udělal si výlet do Hřenska. Tam jsem kočku vypustil. Podobně jsem to udělal se zbylými dvěmi kočkami. Nevím, zda se v lesích u Hřenska zase potkaly. Ale zatím se žádná nevrátila. Říkám tomu "deportace do Sudet".
- LojzaFernet
V průměru i s poštovným z těch krámů to vychází ±50 kaček dokola ceny, kterou nabídnul Petula - mně to právě od něj může dovézt soukromej "kurýr", protože má cestu sem - pokud se je teda podaří sladit na předávací setkání. Takže už je mi fuk, jestli dám nějaký í-šopě 623,- kaček za trumpetu a kilo-kilopade za poštovný a balný nebo 7 zelenejch z ručky do ručky.rnbw píše:V obchodoch to je lacnejsie (hladat: bull horn 12v).