prodám houkačku

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od otakarv »

LojzaFernet píše:Kočky jsou potvory, mají v hlavě něco ještě lepšího než GPS nebo Glonac a dokážou se i po letech a stovkách kilometrů vrátit zpět domů. Kéž se Ti to nestane.

Zrovna o tomto jsem chtěl napsat ale LojzaFernet mě předběhl.
No sousedka si pořídí další tři kočky a když se jí vrátí ty předešlé tak se farma rozroste. :wink:
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Nejdřív EKKAR píše:Beru. Budu s tím sfoukávat silniční vši do pankejta ... Detaily v SZ.
následně konosuke píše:Dobrý ale kde vzít na velocipédu těch DC 12V ? ...
To není na velocipéd, ale plevel silnic = silniční vši a štěnice = NA VELOCIPÉDISTY/-TKY, který odmítají dodržovat i pro ně platný zákony a místo toho si €urohujersky vynucujou něco, za co je patří skopnout ze silnice do pangejtu ... Najdi si na TyTrubce nějaký video s názvem "trail horn prank" a uvidíš, co s těma svinutýma sviněma hodlám dělat ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
petula
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od petula »

LojzaFernet píše:Kočky jsou potvory, mají v hlavě něco ještě lepšího než GPS nebo Glonac a dokážou se i po letech a stovkách kilometrů vrátit zpět domů. Kéž se Ti to nestane.

Kočičí teroristky mají v cestě domů vodní překážku - Labe a Vltavu. Mnoho mostů přes ně není. Kočky jsem vypustil 10 metrů od německé hranice. Kdyby emigrovaly do Německa, mají naději, že buď z nich inženýři ze Blízkého východu udělají kebab nebo čínští inženýři z nich udělají čužoušej, anebo je německá policie zastřelí. Potulka koček je totiž v Německu (na rozdíl od Česka) zakázána Když je kočka je čipovaná a zjistí se majitel, pokuty jsou od 800 euro na venkově do 2000 euro v Berlíně. Většinou je ale německá policie zastřelí. Je to prý rychlejší, než kočku chytat a zjišťovat majitele.
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Kšeft ruším a houkačku PŘENECHÁVÁM DALŠÍMU ZÁJEMCI - kvůli pro Petulu neakceptovatelnýmu mnou navrhovanýmu způsobu předání a přepravy.
Díky za pochopení. Doufám, že udělá radost někomu jinýmu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
petula
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od petula »

EKKARe, Váš odkaz na adresu který jste mi dal v SZ nelze otevřít. Objeví se to co je v printscreenu. Stejně tak nelze otevřít Váš email adresu v SZ.
Přílohy
eb1.jpg
odkaz na adresu EKKARa přes jeho link v SZ
odkaz na adresu EKKARa přes jeho link v SZ
ok1hga

#21 Příspěvek od ok1hga »

petula píše:odkaz na adresu který jste mi dal v SZ nelze otevřít.

. . . a ty se divíš, když si necháš "čárku" za odkazem ?
Přílohy
odkaz.jpg
odkaz.jpg
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Furt něco nejde? Mně to např. jde!
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

To nic, "mně to nejde" je jenom jinak vyjádřený "nechce se mně, ale neumím to jinak vokecat" ...
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“