GES skončil (insolvence)
Moderátor: Moderátoři
Příklad - K155ЛА3 znamenalo:
- K155 = série TTL v provedení pro standartní klimatický prostředí, pouzdro DIL;
- ЛА = skupina "hradla";
- 3 = 4x obyčejný hradlo NAND, kombinace ЛА3 pak znamenala "4x NAND hradlo" ve všech technologiích bez ohledu na to, jestli to je TTL nebo DTL nebo CMOS;
Ten samej čip zapouzdřenej v tý keramice s pozlátkem potom měl sérii K133 (neboli celkově K133ЛА3), CMOS-ovej ekvivalent 4011 pak byl K561ЛА3 atd.
A kutilmile - nelituju tě
- patrikvarga
I když insolvenční řízení se potáhne ještě dlouho.
Kde asi skončily ty zásoby elektronických součástek a podobnýho vybavení? Na aukru jsem zatím nic neobjevil.
Jsou na nejlepší cestě jít za GESem.
Trubková oka, dvoulinka, svazkovací ochranná spirála na 8 mm svazek, schlemmer trubička...
Tohle nechápu, TME taky zrušilo Economy a navíc ty jejich minimální množství, v GME jsem těch pár položek ani nedal dohromady, psycho.
Nevíte někdo o e-shopu s podobným sortimentem, jak GES a rozumným poštovným (klidně ať to dojde za týden)?
Edit: mají to v k&v elektro
Edit2: tak houby, oka lisovací 6 mm^2 M6 min 100 ks, to do Marsky nenarvu
Tak OK, aspoň, že ten Hadex má normální poštovné.
Jen ten výběr dopravy je naprogramován trochu nešťastně. Mnohem lepší by byla volba Zásilkovna zašedlá a hned mě to trkne, takhle, když zmizí úplně z výběru, vypadá to, že tahle možnost není a nebude.