Jak na Mjpeg

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Na tu kameru by to chcelo firewire.
xsc

#17 Příspěvek od xsc »

Přesně tak, pro DV je firewire standardní bezztrátová cesta. Jen na stránkách Sony je u této kamery DV vstup i výstup ANO/NE, ale manuál ho potvrzuje.
Crifodo

#18 Příspěvek od Crifodo »

josef_novak píše:
linky jsou funkční.

mně se jeví jako nefunkční, rapidshare určitě, nebo "soubor byl odstraněn z důvodu xxx xxx xxx práv."
xsc

#19 Příspěvek od xsc »

Crifodo píše:Ono je toho hezkých pár GB.
Jako mladší jsem byl ochoten takové drbání podstoupit, dneska se přiznám že na to jsem líný a řeknu "nejde to".
Ta komprese byla dost slabá, takže pár GB jsou max desítky minut záznamu. Otevři VirtualDub nebo podobný soft, vyexportuj to z něj bez komprese, ideálně na SSD - disky jsou dnes velký a půjde to rychle. Pak už si můžeš hrát i ve Vegasu a bude to bez další ztráty kvality.
Crifodo

#20 Příspěvek od Crifodo »

Tak jsem na shánění kodeků do Vegasu rezignoval, po několika pokusech jsem soubory zkonvertoval ve VLC jako mpeg-4, kodek XVID a to už Vegas milostivě sežere.
O kvalitu tady celkem nejde, kamera ačkoliv jde až do HD, má takový nízkobitový jako posterizovaný obraz, objektivek nic moc, a zvuk mono 32k je už vůbec prdelní. Proto se s tím taky mažu, aby se aspoň trochu zesrozumitelněl korekcema.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“