Jaké máte zkušenosti se Zásilkovnou
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Zásilka se mi vrátila jedna, předem zaplacená, před asi pěti lety. Posílal jsem objektiv, kupec koupil, zaplatil, napsal mi adresu. Poslal jsem to a za tři týdny balík zpátky, prý "adresát nevyzvedl". Kupec pak už nekomunikoval, nic. Tak jsem mu na účet vrátil to, co mi zaplatil, akorát jsem to ponížil o poštovné. Vůbec se pak neozval, nic. Zvláštní.
- tomasjedno
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem mu po asi třech týdnech bombardování maily vrátil prachy a prodal to znova, někomu jinému, samozřejmě. Nešlo o raritu typu originál obrazu, tak už jsem to pak neřešil a původní kupec/nekupec rovněž ne.
Pod článkem se rozjela docela výživná diskuse
Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je de bilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...)
Nebo něco výživnějšího?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tomasjedno
Byla by přece hloupost tvrdit o někom s 99 body IQ jako o podprůměrném a se 101 body jako o nadprůměrném, když jsou na tom v podstatě stejně.
Zemanovo tvrzení tak znamená, že polovina občanů republiky má IQ pod 90, což už by teda bylo zarážející.
By ma zaujímalo, keby rovnakými IQ testami testovali celosvetovo, ako by sme na tom boli v porovnaní napríklad s Japonskom alebo Čínou. Pokiaľ by oni boli 100, u nás to vidím tak na 70 a miestami menej.
- tomasjedno