400km/hod po dálnici?
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
A kutilmile - nelituju tě
Třeba v tunelu Klimkovice je myslím osmdesátka. Když si nastavím na tempomatu 86, tak hlemýždím tempem předjíždím ty, co si nastavili nebo jedou podle tachometru 80.
Při 130 je údaj tachometru už asi o 6km/h vyšší. Podle GPS.
Digitální tacho C4 ukazuje při TomTom 50-ce 53-54 km/hod. Na starejch letňákách a novejch zimákách je to kupodivu naprosto stejný, předpokládal jsem mírnej rozdíl průměrů vlivem sjetí obou typů gum.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hill píše:...V tuším sedmaosmdesátém u Křepelky mi od Křelova naměřili 128 ... myslel jsem si, že můj Traboš neumí přes 105 ani s kopce ani s větrem v zádech...
Já jsem Jardo netušil, že tenkrát měli policajti radar i v Macoše, protože tuhle rychlost snad dal Trabant opravdu jen při volným pádu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
A to ještě nesměla bejt termika!ZdenekHQ píše:Hill píše:...V tuším sedmaosmdesátém u Křepelky mi od Křelova naměřili 128 ... myslel jsem si, že můj Traboš neumí přes 105 ani s kopce ani s větrem v zádech...
Já jsem Jardo netušil, že tenkrát měli policajti radar i v Macoše, protože tuhle rychlost snad dal Trabant opravdu jen při volným pádu.
Tak to bych se s tebou hádal, ne každej radar u silnice ukazuje opravdu reál, některý proměřujou úplně stejně do plusu jako tachometry a že ses s takovým ještě nesetkal vůbec neznamená, že to tak někde nastavený nemají/neměli. Například tady v Třebový byl první takovej inforadar na Riegrovce "pod esenbárnou", tady ho je dokonce ještě vidět - ten ukazoval dobře. Pak přidali druhej na vjezd od Ústí, ten ukazoval asi o 1km víc - a třeba tenhle radar v Lukavici mezi Žamberkem a Kyšperkem proměřoval až haňba blut co si ho tam pamatuju. Je to vidět i na fotce z Panoramy, ukazuje hanebnejch 58 i když bych se vsadil, že ten snímkovací kchár tam tolik v daným místě absolutně neměl. A tenhle radar nebyl sám. Já akorát netuším, proč třeba tady u nás oba dva ty informativní radary město během rekonstrukce povrchu na I/14 zrušilo bez náhrady ...Celeron píše:Moje zkušenost z C4 Pikaču. Navigace TomTom ukazuje naprosto stejnou ustálenou rychlost jako radary s displejema. Bez vyjímky.
....
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Jinak kromě trabanta dokáže s trochou snahy otočit rychloměr za roh i favorit.