Bohemia Energy zkrachovala
Moderátor: Moderátoři
Únor je 6 dní do konce a jsem zatím na 680KWh a ze soláru už vypadlo 145 KWH, tak už to snad bude za únor o pár tisíc míň.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
yhrají jen ti, co mají chaloupku na samotě bez plynu, topí dřevem z lesa, chodí spát se slepicema a nepotřebují jezdit někam do práce.
les není bezednej, kamna ti brzo zakážou pošuci z uhlíkový stopy a napráskají Pavlíci Morozové, slepice ti sežerou a do chaloupky se nakvartýrujou UKrové co utekli před odvodem na vojnu a nechce se jim tady dělat nádeníky na stavbě jako jejich fotrům.
Ani jedno není pravda. Lesů je dost, kamna ti nikdo zakazovat nebude, slepice nejsou, UKrové se do pastoušky v horách určitě nebudou cpát, ale spíše k tobě do vyhřátého bytu a ještě budeš mít povinnost je živit.Crifodo píše:les není bezednej, kamna ti brzo zakážou pošuci z uhlíkový stopy a napráskají Pavlíci Morozové, slepice ti sežerou a do chaloupky se nakvartýrujou UKrové co utekli před odvodem na vojnu a nechce se jim tady dělat nádeníky na stavbě jako jejich fotrům.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já si nestěžuju, jen to hlásím. Jdu do nich s plnou palbou, tohle se na Moravě nedělá.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]