Měnic 12V/230V-500W

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Měnic 12V/230V-500W

#1 Příspěvek od markoni »

Dobrý den
Měl bych dvě otázky a to jaký je proud z akumulátoru při zapnutém ale nezatíženém měniči typ G884, a druhá otázka se týká brumu, já tento měnič používám jako záložní zdroj na čerpadlo na nucený oběh vody v radiátorech při výpadku sítě znepokojuje mě brum v čerpadle při přepnutí na ten to měnič děkuji předem
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
jasin

#2 Příspěvek od jasin »

Ten měnič patrně nevyrábí zrovna sínus a náběžné hrany obdélníků, co z něj asi lezou cvičí se statorem čerpadla. Pomohl by filtr.
Proč na čerpadlo 50 W používáš měnič 500 W? Jinej nebyl? Účinnost tím jde do háje.
Svět vypadá dobře jen při pohledu přes koňské uši.
Split

#3 Příspěvek od Split »

dle mne by ten 100 W stacil...nizsie sa neviem ci vyrabaju
Vsetko co sa da pokazit sa raz pokazi.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

jasin píše:Ten měnič patrně nevyrábí zrovna sínus a náběžné hrany obdélníků, co z něj asi lezou cvičí se statorem čerpadla. Pomohl by filtr.
Proč na čerpadlo 50 W používáš měnič 500 W? Jinej nebyl? Účinnost tím jde do háje.

jaký filtr máš na mysli za druhé to čerpadlo má příkon 89 W, a bylo mi řečeno elektrikářem za na motory musí být až 3x víc
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
Odpovědět

Zpět na „Poradna“