Plive kazety !!!

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaspi

Plive kazety !!!

#1 Příspěvek od Kaspi »

Mám VRC Daewoo ST 260K a najednou mi odmítá brát kazety. Po vložení kazety si ji natáhne, počká (2-3 sekundy) a pak mi ji vyhodí ven s nápisem na displeji "casete eror". Budu rád za každou radu.
Děkuji.
Kaspi
kybl

Daewoo

#2 Příspěvek od kybl »

Vyčisti,nebo vyměn Mode Switch...
Roman
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

To nemusí bejt tak jednoduchý, jestlipak se roztočí hlava? a co optočidla? a co třeba něco úplně jinýho? může toho bejt dost, ale zkus ten MODE SW a pak hledej
kybl

#4 Příspěvek od kybl »

To je sice pravda,ale co jiného chceš radit,když nic bližšího k tomu nenapsal... :sorry:
Roman
Kaspik

Už neplive.

#5 Příspěvek od Kaspik »

Děkuji vám mnohokrát. Vše je už v pořádku. Vše zavinil Mode Switch. Rozebral jsem ho, vyčistil, přihl kontakty a je to :D . Více informací jsem opravdu mohl napsat :oops: . Měl jsem ale na tu "modrou otáčející se věc" podezření (z pohledu úplného amatéra). Předtím vše probíhalo tak že si vzal kazetu, ihned natáhl pásek na hlavu, počkal a pak ji vypliv. Teť je to tak že po vložení kazety počká, roztočí hlavu a natáhne. Optiky jsou u tohoto videa pouze na snímání otáček cívek. Ještě jednou vám mnohokráte děkuji.
Kašpi
ivosek262

#6 Příspěvek od ivosek262 »

mam taky problem poradte mi mam vcr DAEWOO typ DV-F24W a kdyz dam kazetu tak si ji video natahne hlava se roztoci a najedou vodici koliky na hlavu vsechno v pohode dam play nebo se da automaticky ale kazeta se na 3 sekundy roztoci ve smeru prehravani nejak dost rychle a pak se to zastavi a vyjede kazeta co by to bylo je to mechanicka zavada nebo elektronicka a ani nejde pretaceni tma i spet proste nereaguje dekuji
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “