tester autorelé
Moderátor: Moderátoři
tester autorelé
máte niekto skúsenosť s používaním testeru autorelé?
Napr. Voltcraft RT-100
ďakujem za odpovede
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Zbývá mi domyslet měnič na napájení, abych mohl testovat relé s cívkou 5-48 V a nemusel řešit extra napájení elektroniky. Až budu objednávat DPSky, určitě zase zbudou. Akorát to bude ještě trvat.
Návrh s mikrokontrolérem PIC od forbidden se mi líbí. Navíc jde programově nastavit mnohem více testů a například i měřit dobu sepnutí a odpadnutí kontaktů.
Pokud by byla pak konstrukce k prodeji,tak bych měl zájem. Bude to jako finální výrobek?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jako hotovou věc to prodávat asi neplánuju, nevím, jestli by byl zrovna o toto zájem. Ale určitě budu mít DPSky navíc, jako vždy.
Pokud zbude v paměti místo, asi tam přidám to měření času přítahu a odpadu, uvidím.
+ nastavovani proudu a chtel jsem tam zamontovat i zobrazeni prubehu sepnuti na necem takovem https://www.ebay.de/itm/Clear-Acrylic-C ... 3551048339
Ale je to zatim v hodne nedodelane fazi a netusim kdy se k tomu zas dostanu.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Takže DPS+naprogramovaný mcu za 210,- + doprava. Dejte kdyžtak vědět do zprávy. Kromě osobního převzetí můžu poslat PPL, nebo Zásilkovnou. Ceny zjistím, už jsem dlouho nic neposílal a ztratil jsem přehled.
No tak PPL chce za malou obálku 130,-, malá bublinkovka je za 10,-
Celková cena DPS+mcu+doprava PPL 350,-