Audi A4 - jak otevřít nouzově páté dveře kufru?
Moderátor: Moderátoři
Audi A4 - jak otevřít nouzově páté dveře kufru?
A kutilmile - nelituju tě
sr71 píše:Sandal píše:Hele a s autem jezdíš jenom ty? Nezamknul ti náhodou někdo kufr klíčem?
jezdí s tím syn - klíčem to snad nikdy nezamykal (nejsem si ani jistý jestli tam vůbec zámek na klíč je)
Vložka na klíč je odspoda, jak je hmatník otevírání, tak napravo. Normálně není vidět. Musíš se ohnout.
Zkoušel jsem i zámek na klíč, ale ten nejspíš za celou životnost auta nikdo nepoužil takže je zatuhlý a nejde s ním zatím otočit (nešel tam ani klíč zasunout protože byli zatuhlé takové ty klapky na vstupu zámku - to už jsem rozhýbal).
Pokud jsem při otevřeném kufru elektrický zámek testoval tak chodí normálně, ale pokud dveře zavřu tak motorek táhlem posune jen cca do půlky jakoby neměl sílu. Nezdá se že by byl nějak zvýšený odpor v mechanismu zámku. Může se takto projevovat vadný motorek?
Mně začalo dělat problém centrální zamykání dveří u auta asi po deseti letech od zakoupení. V servisu mi vyměnili motorek, prý to ty motorky dělají, že po nějaké době zeslábnou permanentní magnety v těch motorcích.sr71 píše:...ale pokud dveře zavřu tak motorek táhlem posune jen cca do půlky jakoby neměl sílu. Nezdá se že by byl nějak zvýšený odpor v mechanismu zámku. Může se takto projevovat vadný motorek?