Brusný pás P24 (457x76mm, nebo 533x76mm)
Moderátor: Moderátoři
Brusný pás P24 (457x76mm, nebo 533x76mm)
Můžeš se poptat u výrobce, jestli dodají i malé množství.
Tady ti udělají na míru
https://www.eshop.piskacasyn.cz/
to doktor365: Nabídka od Conrada (55Kč/kus) mi přišla poněkud drahá a dotazem na tebou také navrhovaný www.eshop.piskacasyn.cz jsem nic nezjistil - nepřišla mi odpověď. I tak samozřejmě děkuji za radu.
to Rellik: Ano, jsou to běžné rozměry pásových brusek, ale ta zrnitost 24 fakt neni. Ani na netu, ani v hobbymarketech. Na emailový dotaz u tebou navrhovaných www:hardman.cz mi poslali nabídku – trochu divnou – byla na 2ks 75x533mm po 54Kčkus a 75x475mm po 53Kč/kus. Proč zrovna na dva a dva kusy nevím. Samozřejmě i tobě dík za radu.
to alj: Také díky za radu, ale 72Kč je moc.
to všichni: Nejdříve mi přišli všechny nabídky drahé, neboť cena u všech těch nyní, na internetu nedostupných, byla od 10Kč do 13Kč. Poté co jsem o víkendu prohrabal účty z Ferony (já říkám Ferona, ale přesně je to prodejna Vrabec&Vrabec v Holešovicích) tak jsem zjistil, že jsem v lednu 2019 a v létě 2020 platil za kus 55 kaček. Pravda, také to není málo, ale bylo to hned, cestou okolo a bez poštovnýho. No jo, ale pak je vyprodali, a nemohl jsem je nikde sehnat, věděl by někdo, co za tímto nedostatkem stojí? To je spíše už jen řečnická otázka, neboť zdroj jsem díky eBastlírně získal – jsem rád, že tato komunita funguje. Takže děkuji všem, i těm, kteří si můj příspěvek/dotaz/žádost jen přečetli, věřím, že měli-li by co k tématu dodat, udělali by to tak, jako ti čtyři výše zmínění.