Non polarized smd diode
Moderátor: Moderátoři
Non polarized smd diode
Není to něco takového?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Pokud na nich nejde vidět pod lupou nějaké poškození, a multimetrem nenaměříš zkrat, tak budou v pohodě.
Ty hledej problém jinde.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Za sebe můžu doporučit tyhle: Aliexpress Universal Probe Tips.
Mám je několik let, ještě z bývalé práce, už jsou sice poohýbané a taky se polámaly ty nosné plastové ručky, ale opravil jsem je pevnou smršťovačkou a jedu dál.
Došlo to tak daleko, že mi je v práci někteří kradou
Pula píše:...ale stejne to vsudemozne lita, mam i osciloskop ale stejne dva hroty, jak si myslim ted tak musim merit na obvodech dvouma hrotama, asi nemuzu merit proti -Bat
tvl . . .
když nemáš základní znalost, nemáš se v tom vůbec vrtat . . .
a podíval jsi se pořádně dovnitř toho úesbéčka ?
když se do něj vrazí něco opačně, obvykle se shrne kontaktní plíšek a dělá tam trvalý zkrat !!! a obvykle i odejde něco kolem napájení.
škoda, že si nepokračoval ve tvém vlákně, takto je to porušení pravidel fóra a akorát si koleduješ . . .