Je to k hovnu z mnoha duvodu, to dotykove ovladani prsty je jen jeden z nich. Pro seriozni praci je to naprosto nepouzitelene. Co se tyka dokumentace zde probirane, spustis na tom napriklad eagle?
Původně jsem měl na mysli použití tabletu coby servisní příručky pro opravy v terénu. Ono s sebou tahat fascikl plánů třebas na "vodní hospodářství" k vozu Bpee 20 70 Xx není nic příjemného. Navíc je nemáme ani vytisklé doposud. Teď to tam někde v chodbičce rozbalovat, abys našel příčinu, proč háže Evac poruchu, přitom vlastní jednotka hlásí že je OK a WC mísa ani nehlesne. Já vím, že tohle je zrovna mimo obor většiny z vás, ale myslel jsem, jestli dělá někdo opravy v automobilní branži, nebo jinde v průmyslu. Takže zrovna na Eagle, nebo na jinou tvorbu, editaci, či jinou "větší práci" s technickou dokumentací přece postačí nějaký ten notebook někde v kanclíku, či jiném vhodném místě a případně dokumentaci pak přehrát do tabletu, aby byly poruce - Díly se stejně mění jako celek a pokud to jde, opravují se na dílně, nebo posílají externím firmám na opravu. PS: byla to chyba kabelu, ale o vlastní opravu WC zde nejde.