DVD player Phillips dvp3005

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martilulin

DVD player Phillips dvp3005

#1 Příspěvek od martilulin »

Vazeni,dnes se mi to dostalo na stul s tim,ze vubec nenacita.Po rozebrani jsem zjistil,ze cd se nema snahu roztocit,spise se jen pootaci.Prvni vec,ze jsem vytahl motor-chyba,byl v poradku.Jelikoz nemel snahu cd ani roztocit tak s nastavenim laseru jsem take nic nastesti nedelal.Uz jsem to chtel svest na procak kdyz tu nahle jsem si vsiml,velmi nevhodne vedeneho paskoveho vodice k laseru,je od vyroby stupidne prehybany a drhne o mechaniku.Jen tak zkusebne jsem z dalsiho vraku vytahl a ostrihl neco podobneho a svete div se,vse je jak ma byt.Pitome vedeni k laseru,ktery svitil zpusobilo,ze se cd nemelo snahu ani roztocit.Ja jen abyste meli o napad vic az se vam to dostane pod ruku.
ICE

#2 Příspěvek od ICE »

Také jsem stejnou závadu měl na noname přehrávači DVD, ale je vidět, že kvalita "značkových" a "neznačkových" se srovnává.
martilulin

#3 Příspěvek od martilulin »

No,znackovy je na nem jen napis,vnitrnosti jsou skoro stejne jako u Hyundai prehravacu,vcetne laseru.To je take duvod proc bych si vzdy koupil jen takove DVD.Stoji malo,prehraje vsechno a pak ho s klidnym srdcem muzes vyhodit.Mesic zpet jsem tady mel majitele Pioneera,naslapanej model za 12tis na ceske koruny.Nicmene spoustu DVD vyhazoval,nikdy ne originaly,ale palene co jine prehravace zvladly.Zajimave je,ze pomohl upgrade firmwaru,jelikoz se v cesku neprodava tak ruskeho,no a vse jede jak ma.Mechanika robusnejsi,ovladaci a napajeci elektronika originalne resena,jen ty plosnaky se spinaci pro ovladani,made in china jak Brno
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “