Koupě auta v Mototechně AAA Auto
Moderátor: Moderátoři
Koupě auta v Mototechně AAA Auto
Máte někdo zkušenosti s koupí zánovního auta v Mototechně AAA Auto? Vybral jsem si tam auto, ale mám trochu obavy, i když je zánovní, po prvním majiteli, když to spadá pod Áčka.
Díky.
1) fšecky auta v "áčkách" jsou maximálně po prvním majiteli;
2) fšecky auta v "áčkách" jsou zánovní;
3) fšecky auta v "áčkách" jsou nehavarovaný;
4) fšecky auta v "áčkách" jsou v naprosto bezvadným stavu;
5) fšecky auta v "áčkách" jsou nejlacinější, co můžeš na trhu sehnat;
6) fšecky auta v "áčkách" jsou plně továrně servisovaný, s účtama a serviskou;
7) fšecky auta v "áčkách" jsou okamžitě k dispozici ve vybraným prodejním místě;
8) fšecky auta v "áčkách" jsou naprosto čistý, nestočený a nejsou na nich žádný závazky;
9) všecky auta v "áčkách" jsou jedno velký šméčko;
A TEĎ BACHA - JEN JEDNA Z MOŽNOSTÍ JE SPRÁVNĚ!
Kterápak to asi tak bude...?
A kutilmile - nelituju tě
Edit:
ne všechna auta v áčkách jsou šmé, sám jsem jim 2 prodal a byla OK. Ale zatímco já jsem jim je prodal za přiměřenou cenu, oni je pak napálili o dalších 50%
No vidíš, jak z tvojí poctivý ojetiny udělali nádherný ŠMÉČKO ...Ondra2 píše:...Edit:
ne všechna auta v áčkách jsou šmé, sám jsem jim 2 prodal a byla OK. Ale zatímco já jsem jim je prodal za přiměřenou cenu, oni je pak napálili o dalších 50%
A kutilmile - nelituju tě
- LojzaFernet
A pozor, AAA má sesterské bazary, kam když příjdete a necháte na sebe kontakt, tak už se vezete, protože vás budou škatulkovat všude stejně. Ještě jednou jsme zkusili jít do AAA prodat ojeté auto a nabídli nám tam mizernou cenu za výkup. Jeli jsme tedy tuším do Euroauta, a tam se podívali na SPZtku a odešli do kanceláře a vzápětí nám sdělili totožnou cenu jako v AAA. Odmítli jsme a pak druhý den volali z AAA, že na to auto mají okamžitého kupce, ale musíme jim to auto dát za tu nízkou cenu.
Tak tedy než do těchto bazarů, tak už auta dáváme vždy jako protihodnotu nákupu nového, i když je to vždycky taky nevýhodná cena. AAA mají totiž ve smlouvě dodatek, že když se zamlčí závada, tak mohou požadovat odškodné do výše výkupní ceny, a nemám potřebu zkoušet, jak vyčůrané mají právníky...
Krásné a příjemné věci by se neměly odkládat, nikdy nevíš, jestli se k nim budeš moci ještě vrátit ...
Fabia 1 sluzila bez problemov kym som ju nepredal (mimochodom zacal som v Ackach , ale tam mi ponukali malo, tak som ho po niekolkych mesiacoch predal este lacnejsie sukromne
O3 , dodohodol som po telefone ze pridem , datum , cas , pani na telefone mi slubila zlavu 500€ - nahrajte si hovor , aby ste vedely komu ist rozbyt hubu - samozrejme ze predajca o nicom netusil a nedal mi zlavu ani cent. Na pobocke som predtym zaplatil zalohu 300€ za to ze mi ho dovezu - presne na cas. Ked som tam dosiel , auto tam "este nebolo". Po 15 mintach som povedal ze chcem zalohu spet sa idem preč , auto vyslo z garaže - neviem o čo im islo. Previezol som sa , zaplatil (hotovost) a auto zatial sluzi.
co som však zistil , nedavat im do ruk orginaly ziadnych dokladov , kym nieje jasne ze suhlasite s obchodom....
mimochodom, vybav si PZP a dones povinnu vybavu
Hezký příběh měl můl bratranec o prodeji ze dvora. Je to chovatel drůbeže a ve výběhu měl starou Škodu 120 , lak rozežraný od kuřinců a pokročilá koroze. Přišel zákazník pro drůbež a že to auto koupí za pět tisíc. Dohodli se proběhl přepis atd. Po dvou letech navštívil autobazar a tam se ta lehce identifikovatelná stodvacítka nabízela za dvacet tisíc. Lak původní, jen prahy přetřené gumoasfaltem. A když se v tom bazaru stavil za táden už byla prodaná, prý za těch dvacet tisíc.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
bu2520 píše:Přišel zákazník pro drůbež a že to auto koupí za pět tisíc. Dohodli se proběhl přepis atd. Po dvou letech navštívil autobazar a tam se ta lehce identifikovatelná stodvacítka nabízela za dvacet tisíc. Lak původní, jen prahy přetřené gumoasfaltem. A když se v tom bazaru stavil za táden už byla prodaná, prý za těch dvacet tisíc.
No a jak to souvisí s AAA nebo autobazary obecně? Bratranec je blbec, pokud to prodal za pět, co víc k tomu...