Ahoj, nevím jestli jsem zvolil správnou sekci, když tak mě opravte. Prosím o radu, dělal jsem známému elektriku (12V) na hausboatu. Světla, zásuvky 12V, klakson...vše funguje. Má tam i stěrač s dojezdem na přední okno, který také funguval, dokud se nepřipojily solární panely. Nyní, po vypnutí spínače, stěrač jezdí dál. Když vypnu pojistky panelů, tak jezdit přestane - je tam i autobaterie, takže nepřestane jezdit z důvodu absence napětí

. Zapnu-li opět spínač, stěrač funguje jak má, tzn. když vypnu spínač, dojede a zastaví se. Je to pro mě záhada, tak prosím o jakoukoliv radu. Zapojení: Panely-regulátor-baterie, na výstupu regulátoru mám pojistkovou skrínku do ktere je připojen stěrač. Trvalé plus, spínané plus (přes stejnou pojistku) a mínus. Proměřoval jsem, zda není někde prodřený drát a nejde na spínané plus napětí, i když je vyplý spínač, ale nic. A teď to nejhorší.....hausboaty jsou dva u obou dělá stěrač to samé. Please HELP
PS: Omlouvám se za zmatený popis problému, mám z toho hlavu jak baloon. Případné informace doplním....
Děkuji předem všem, kteří to ve zdravý přelouskají a snad i poradí...