Chuj vej, zhasínání displeje
Moderátor: Moderátoři
Zkus to vypozorovat, vyzkoušet v různých vnějších podmínkách.
Docela mě to zajímá.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- LojzaFernet
Krásné a příjemné věci by se neměly odkládat, nikdy nevíš, jestli se k nim budeš moci ještě vrátit ...
- Artaban001
Možná je tam ještě nějaká další fičůra (fokusace paprsku Ir diody na určitou vzdálenost?), ale v principu to funguje tak, že pokud do vzdálenosti Xmm nebo menší přiložíš jakoukoliv překážku, tak telefon zareaguje zhasnutím displeje.
Pokud zaslepíš fototranzistor, tak nezareaguje nikdy.
Pokud kolem obou prvků zapomeneš dát ten gumový element, o kterém jsem psal, tak se paprsek odrazí od vnitřní strany skla a telefon hned po vytočení čísla zareaguje zhasnutím displeje.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
Ať to čidlo otestuje i přes aplikaci.
Jinak u mobilů, co jsem kdysi míval, tak bylo dodatečně lepený ochranný sklo u tohoto senzoru vždy děravý/vykrojený u všech "opto vstupů".
Od Celerona není patrné, zda bylo do mobilu zasahováno zevnitř jím, nebo servisem.
- josef_novak
- Artaban001
- Artaban001
Po zadání toho posledního křížku by ses mohl dostat do testovacího menu.
Ale reálně to nemám odzkoušené.
A možná taky System UI Tuner.
(Ne, že bych tomu rozumněl, v Linuxu dost tápu, a Android je ještě podivnější než Linux na PC.)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Habesan píše:Možná by ještě pomohlo zapnout možnosti pro vývojáře (viz. Světandroida.cz)
A možná taky System UI Tuner.
Možností pro vývojáře tam sice jsou, ale v nich je možnost zapnutí asi dalších 20 položek. UI Tuner nikde v menu nevidím.
Zkusil jsem zapnout možnost zatřesení. Pokud displej zhasne, tak asi v polovině případů se zatřesením zase zapne. Ale je to takový nepravidelný, zkrátka na heslo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!