Strunová - nestrunová sekačka na trávu.
Moderátor: Moderátoři
Strunová - nestrunová sekačka na trávu.
Cvaknout dva pásky a nasadit nový je záležitost na půl minuty.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mám automat aj poloautomat. Poloautomat viac šetrí strunu, ale dnes sa už asi nevyrába.
Verzie so sťahovacími páskami a plastovými nožmi sú akurát na oblbovanie zákazníkov. Nakoniec aj tak skončia u klasiky so strunou.
Devo70 píše:Mám automat aj poloautomat. Poloautomat viac šetrí strunu, ale dnes sa už asi nevyrába.
jak to přesně funguje? u poloautomatu se struna povysune ťuknutím o zem tak aby se stlačil střed cívky se strunou, to jsem viděl. A automat funguje jak?
Silón je silón
To lanko se časem nerozplete když se asi naruší povrchové vrstvy?
A propo, koukám, že nejsem sám, kdo zkusil ty bindry. Já teda nezkusil, jen jsem se zeptal.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Artaban001
Celeron píše:Doktore, rozumím tomu správně že jsi vyhodil vnitřní bubínek a to lanko máš protažený oběma dírama s dutejma nýtkama po struně a posichrovaný proti odstředivé síle vnitřkem čokolády? To by mohlo makat s dost dlouhou životností. Nezkoušels prostrčit místo lanka pružinovej drát cca 0,8-1 mm?
To lanko se časem nerozplete když se asi naruší povrchové vrstvy?
A propo, koukám, že nejsem sám, kdo zkusil ty bindry. Já teda nezkusil, jen jsem se zeptal.
Jo mám to protažené skrz ty nýtky. Drát jsem nezkoušel.
sr71 píše:Devo70 píše:Mám automat aj poloautomat. Poloautomat viac šetrí strunu, ale dnes sa už asi nevyrába.
jak to přesně funguje? u poloautomatu se struna povysune ťuknutím o zem tak aby se stlačil střed cívky se strunou, to jsem viděl. A automat funguje jak?
Automat je s ťuknutím o zem. Poloautomat musím rukou vrch hlavy povytiahnuť a potočiť.
U automatu mi hocikedy vysunie oveľa viac struny ako treba a oreže. takže si to dávkujem tiež ručne.