BEKO model NR 29PFC7K67SXS
Moderátor: Moderátoři
BEKO model NR 29PFC7K67SXS
Kaca píše:Zdravím ! U tohoto televizoru jsem měnil vertikál TDA8177 a VN trafo 13720126B. Obraz je ale celkově větší, jak vertikálně tak horizontálně. Napětí zdroje je správně nastavené. Potřebuji prosím poradit jak do servis - menu. Měl by na to být asi servisní ovladač ale ten nemám. Kdyby byl někdo tak hodný a věděl třeba nějaký jiný způsob, bylbych moc rád. Děkuji. Kaca
Aký tam je mikroprocesor, resp. IO v diaľkovom ovládači?
Kaca píše:Moc děkuji ! Při tom prvním způsobu mě telka ostává v pohotovostním režimu a nezapne se. Ten druhý způsob vyzkouším ale potřebuji ještě poradit jestli ty dvy piny mám propojit na míikroprocesoru v ovladači pouze na tu dobu než naskočí S.M. a potom pracovat s odpojenými piny a tím samým ovladačem ? no domnívám se že je to tak. Vyzkouším a dám vědět.
Načo ti je datesheet? To, či tie piny treba spojiť stále, alebo iba nakrátko neviem. Ak sa ti podarí dostať do toho SM, ovládanie by malo byť tlačidlami P+ P- a V+ V-.
Takže než půjdeš do servisního menu vypni ji síťovým vypínačem v zapnutém stavu.Nevypínej přes DO.Ona se ti pak zapne když budeš držet to volume a budeš tam.
Kaca píše:Zdravím ! U tohoto televizoru jsem měnil vertikál TDA8177 a VN trafo 13720126B. Obraz je ale celkově větší, jak vertikálně tak horizontálně. Napětí zdroje je správně nastavené. Potřebuji prosím poradit jak do servis - menu. Měl by na to být asi servisní ovladač ale ten nemám. Kdyby byl někdo tak hodný a věděl třeba nějaký jiný způsob, bylbych moc rád. Děkuji. Kaca
Mohl by jsi vyzkoušet i toto...Dej menu a zadej č.9301
Jaké je to chasis?