Sharp VC-A63

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nxn

Sharp VC-A63

#1 Příspěvek od nxn »

Dostal jsem od známého nefunkční video byl tam bouclej elit tak jsem ho vyměnil a zjistil jsem že tam nejsou dráty ke krokovejm motórkům ale nevim kam patřej nevěděl by někdo kde sehnat schéma k tomuto videu ?
díky
durkovic
Kontaktovat uživatele:

re:

#3 Příspěvek od durkovic »

zdravim,
to ze ten elyt tam bol strelený ma urcite za nasledok aj ina suciastka okolo toho elytu (odpor,dioda)doporucujem prejst prejst obvod okolo toho eyttu alebo s nim spojený.
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu
nxn

Re:

#4 Příspěvek od nxn »

žadná jiná součástka to neschytala ale ty dráty nevim kam patřej, nevěděl by teda někdo o tom schématku.díky
nxn

#5 Příspěvek od nxn »

Nemá někdo schéma...pls
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
nxn

#6 Příspěvek od nxn »

Zase jsem se dostal k tomuto videu a když zmáčknu play tak se kazeta automaticky vysune a na displeji se ukáže CH .0. neví někdo co znamená tato chyba ?
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
SIDTIM

#7 Příspěvek od SIDTIM »

Ch: 0 znamená "chybí dráty" ! :pako:

Ale vážně, už jak napsal kondík, to musel být někdo zoufalý, když ukradl dráty (pokud to byla měď, mohli to být Čunkovi hoši od sociální řeky)- mimochodem - kolik že tam máš těch"krokových" motorů?

Máš-li však na mysli tzv. capstan motor, často býval připojen i konektorem do jiné DPS, či vodivou fólií. Zkusím zapátrat po tomhle typu.
..a co shoří, nezhnije..!
SIDTIM

#8 Příspěvek od SIDTIM »

A ještě mne napadá, že to, co Ti indikuje displej jako CH 0, nebude hlášení o chybě, ale číslo kanálu - channel (možná v tomto případě AV vstup).
Chybová hlášení bývaji E xx, Err xx apod.
..a co shoří, nezhnije..!
nxn

#9 Příspěvek od nxn »

Zkusim se na to mrknout...ale to schéma by přišlo vhod....co ještě lepší servis. dokumentace :roll:
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “