monitor TARGA economy 1569A

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ivosek262

monitor TARGA economy 1569A

#1 Příspěvek od ivosek262 »

prosil bych radu na monitoru TARGA 1569A !!! nenabehne jen cvakne rele a nic po pripojeni dat. kabelu k pocitaci jen sviti zelena ledka tak se ptam cim by to bylo zdroj jsem prosel i kondy vymenil !!! nema nekdo aj schema nemuzu ho nikde najit dik za radu
Pepa87
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pepa87 »

Jednou jsem měl stejnej problém a myslím, že byl odešlej koncovej tranzistor ve vysokonapěťovym zdroji.
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

Pepa87 píše:Jednou jsem měl stejnej problém a myslím, že byl odešlej koncovej tranzistor ve vysokonapěťovym zdroji.

Ne, tam bude něco jiného. Pokud by byl vadný tranzistor v RKS, tak ten zdroj bude "tikat" neb reagují ochrany.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
breta1

#4 Příspěvek od breta1 »

Killroy píše:
Pepa87 píše:Jednou jsem měl stejnej problém a myslím, že byl odešlej koncovej tranzistor ve vysokonapěťovym zdroji.

Ne, tam bude něco jiného. Pokud by byl vadný tranzistor v RKS, tak ten zdroj bude "tikat" neb reagují ochrany.

Ne vždy při zkratu ŘKS musí zdroj "tikat". Někdy je v napájecí cestě DC-DC měniče pro ŘKS vřazen odpor (desetiny až jednotky O), který se přepálí. Už jsem viděl tamtéž i pojistku.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“