Nákupní taška na kolečkách LIDL
Moderátor: Moderátoři
- hajeklubos
Nákupní taška na kolečkách LIDL
Musí to něco vydržet.
Do hliníkových trubek jsem nasunul 7cm dlouhé vložky z tvrdého dřeva o průměru 20mm a šišojd 16x25mm opracovaný do tvaru pásovou bruskou. To zabrání splácnutí profilu při utahování šroubů. Z Fe pasovinky 16x3mm jsem nařezal 250mm dlouhé kusy a najednou odvrtal 4 x díra pr 5,5mm a to 15mm od konce a další s roztečí 33mm. Stáhnul jsem všechny pásky šrouby k sobě a upnul 80 mm od kraje do svěráku. Paličkou jsem ohnul (na výšku) asi na 15stupnů. Vznikne taková hokejka, která ti prodlouží rukojeť asi o 50mm. Vozík ti nebude najíždět na paty, což původně dělal. Chtěl bych teď vidět toho borce, který by tyto valcajzny ohnul zpátky, to spíš urve trubku. Šrouby jsou : 8ks M5x30 pozink.
Už bych si takový vozík nikdy nekoupil. Co praskne příště?
Luboš
- hajeklubos
Podle mého názoru reklamace by nic nevyřešila, protože buď bych měl další krám ze stejným kurvítkem nebo zpátky peníze a žádný vozík. Vzhledem k tomu, že pro větší nákup jezdím autem a vozík beru jen jako občasný doplněk nejsem ochoten dát 4 litry za dvě kolečka a kus trubky. To už vypadá jako lichva. Příspěvek je myšlen jako možné řešení pro toho kdo dopadl stejně jako já.
PS
Devo ty jsi mě vyděsil, co mě čeká s kolečky, napiš?
Luboš
Inak osobne mám nejaký celokovový vozík z druhej ruky, na ktorom som viezol už aj 40 kg. Trochu sa prehol, ale prežil. Kolečká má veľké plastové bez ložísk, ale stále držia.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
JirkaZ píše:https://www.kovodruzstvo.cz/produkty/distribucni-voziky.html - to by měly být ty poštovní.
Jo, jsou to ony. To přežije snad i atomovou válku...
- jirka5
Hubert_79: Asi bys měl mladší generaci vysvětlit, že tomuto vehiklu se za bolševika říkalo "taška RVHP", a znamenalo to. Ráno Vyjedu, H***o Přivezu. Že oficiálně ta zkratka znamenala Radu vzájemné hospodářské pomoci, to snad vědí i ti mladí, že. Nebo taky Rozum vyvážíme, h***o přivážíme.
Co vyvážíme dnes???