Tak to už je fakt na Chocholouška.Kremik mimo jiné píše:V případě víry je to jen o tvrzení, že je něco dobře/špatně, které je dané "s hůry" a protože nemá reálný základ tak ani nejde ověřit.
Jaký obor na SPŠE
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
- scorpions-cz
Před asi 20 lety jsem v kostele byl. Na pohřbu kamaráda, co se zabil v autě. Bylo tam opravdu hodně lidí. A když ten magor s tou šerpou kolem krku řekl " CHCE LI MÍT ČLOVĚK KRÁSNÝ POHŘEB, MUSÍ UMŘÍT MLADÝ. NÁŠ BRATR STANISLAV TOTO ŠTĚSTÍ MĚL" tak jsem odešel, protože jsem měl cukání mu dát přes hubu.
Kostel dnes beru pouze jako historickou památku a klidně se tam i podívám, ale jen jako turista a nesmí tam zrovna nic probíhat.
Všechny církve beru jako zlo.
scorpions-cz píše:Tady musím dát za pravdu křemíkovi. Všechny náboženství vznikly k udržení lidí v poslušnosti. A zvěrstva který dnes páchají třeba muslimáci, tak před pár stoletími dělali křesťani, když šířili víru mečem a ohněm.
Církev je nepoužitelná. Stačí se podívat na dnešní Rusko kdy jejích patriarcha pravoslavné církve více méně souhlasí s válkou. Církev měla být jako první která by odsoudila dnešní vraždění na Ukrajině.