Tesla Klasik - výkres rozložení součástek pod šasi

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan

Tesla Klasik - výkres rozložení součástek pod šasi

#1 Příspěvek od Milan »

Sháním tento alespoň trošku čitelný výkres , na netu jsem nic neobjevil. Zatím jsem renovoval rádio s použitím výkresu na velmi podobný Kongres, ale dostal jsem se do části, kde je vícero úprav/oprav a moc se v tom neorientuji. Navíc je ten výkres na Kongres velmi špatně čitelný ( druh a číslo součástky) . Díky za event.tip popř. pomoc .
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Měl by bejt v "Kottkovi", neboli publikaci "Československé rádiové a televizní přijímače" od Eduarda Kottka. Je to výrobek někdy z roku 1946, tak by na to snad měly nějaký podklady jít sehnat. Něco málo je na "oldradio.cz": http://oldradio.cz/kottek/ekklasik.pdf
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jirka5

#3 Příspěvek od jirka5 »

Ekkare, na oldradiu není "něco málo", ale úplně všechno (snad kromě žvanivého úvodu), co v Kottkovi o Klasiku je. Rozložení součástek pod šasi a drátovačku lze nalézt vždy jen v příslušném servisním návodu. Pokud někdo ten servisák máte, pomozte prosím Milanovi zasláním skenu.
msar

#4 Příspěvek od msar »

Servisní návod bych mohl zaslat, kdyby tu měl napsaný email
Milan

#5 Příspěvek od Milan »

To bys byl moc hodný, máš SZ .
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“