Oprava magnetickeho pristroje
Moderátor: Moderátoři
- bucektomas
Oprava magnetickeho pristroje
Obracím se v prosbou o pomoc. Máme k dispozici cvičební přístroj pracující na principu magnetických výbojů (nebo co to přesně je). V jednu chvíli přístroj přestal tyto výboje generovat. Jinak vše vypadá plně funkční, přístroj běží, chladící kapalina cirkuluje, jdou měnit veškerá nastavení na dotykovém displeji. Jen ty výboje nejsou.
Netuší někdo kde by mohl být problém, přístroj jsem otevřel, ale je to plné věcí, kterým nerozumím. Popřípadě, jestli by nebyl někdo ochotný se na to podívat? Samozřejmě to nechci zadarmo. Moc děkuji. Pro případně dotazy jsem k dispozici.
Přikládám pár fotek, případně jsem schopen další dodat.
Jsem ze Sokolova, Karlovarský kraj
- tiktak1953
Co som ja menil vybojku aj trubicu,ta vydrzi max tri roky, mnohi vedia ocojde,doteraz vsetko OK.Ja som to robil už po niekom co to neurobil,bolo to o zivot tam pripasovat nahradnu sklenenu trubicu a vybojku. Ako pisali predomnou,asi by to mal robit ak existuje, vyrobcom zabezpecujuci servis.Cena opravy bude asi dost ......
A kutilmile - nelituju tě
Mrkni se treba na autofora kolik lidi tam tvrdi jak jim mahnet v privodu paliva snizil spotrebu. Je nerozporuji to ze maji nizsi spotrebu, ja rozporuji to, ze je to vlivem toho magnetu. A tady je to stejne.