Příroda kolem nás
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
I bych vám řekl, že si to teda zkusím, stříknout na vosu aktuálně koupený Biolit a sledovat reakci. Ale bohužel aktuálně nějak nemám potřebu hubit hmyz...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale ty prokletý muchy, to jsou kobercový nálety...
DODATEK k těm vosám: Likvidace vos se týká primárně dovolených v kempu, případně stánků s pivem. Běžně jsou vosy ožralý, agresivní a útočí (nejenom) na děcka. A tam je prostě potřeba nasadit účinnou likvidaci, protože v tom stavu stejně nic jinýho nedělají.
Já jsem kdysi vytáhl totálně našrot jednoho menšího sršně ze zkvašené švestky. Mohl jsem si s ním dělat, co jsem chtěl, tak jsem si jen udělal pár fotek a strčil jsem ho zpátky.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Budeš se divit, ale není to ve Třebové. Navíc vyřazený pražce se podobně zužitkovávají všude, kde byly k dispozici jako odpad při rekonstrukci tratí - to není jen naše výsada. Vyráběly se z kvalitního bukovýho dřeva a i po těch letech pod širým nebem ve svršku se mezi těma vyřazovanýma najdou takový, který se dají na podobný zahradní konstrukce využít.Hubert_79 píše:EKKAR píše:v kompostu obehnaným starýma pražcema
No čím taky jiným, ve Třebové![]()
sorry, nedalo mi to
Zdeňku, žab je pořád ještě dost, množí se to jako by padaly z nebe a jedna malá užovka jejich populaci nijak neohrozí. Myslím že kdyby měly díky užovkám žáby vymřít, ekofašouni by je určitě dali na svůj black-list ...
A kutilmile - nelituju tě
(Ale upřímně - za tu dobu, co jsem na světě, jsem nevybádal, k čemu jsou tu s námi klíšťata. V potravním řetězci moc parády nenadělají a jsou s nimi fakt jenom problémy. Možná mají nějaký vysoce tajný úkol coby virový vektor.)
Užovka super, ta hromada listí by se mohla hodit na vajíčka.