Výška pracovnej dosky kuchynskej linky.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Výška pracovnej dosky kuchynskej linky.
Supnite to do SMS.
- tomasjedno
Pokud nevis na jake vysce se ti dobre dela, zadej otazku do google a vyjede ti milion odkazu kde je napsano jak vysokou mas mit desku podle tve vysky.
- scorpions-cz
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Pro mne je to na pohodlnou práci málo, takže pro krájení jsem si pořídil "štoček" = dubovou spárovkovou podložku s vláknama "naštorc", silnou dalších 40mm - s tou už mám krájecí plochu 90cm vysoko a dá se mluvit o pohodlnější práci.
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953
Obkladačky se lepí tak, že budou dolní částí buď na úrovni vrchu pracovní desky nebo spíše tak 5-10 cm pod. Spoj se stejně spojí nalepením lišty.
EKKAR píše:O5 se prokazuje, že termiťák v kuchyni nic nedělá, protože by dával myčku někam jinam - a kam jako, když je jí potřeba v kuchyni? ....
Jasne, takze kdyz budes malej, tak si nacpes mycku krasne pod linku, ale po zbytek zivota nebudes schopnej nic poradne na lince udelat, protoze ji budes mit vysoko. No paradni rada.
Tahle otazka ma stejny smysl, jako by se tiktak ptal jakou si ma koupit velikost bot.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]