Pozor na troly
Moderátor: Moderátoři
Pozor na troly
Na můj technický dotaz se začali připojovat samí trolové (termit256, Artaban001, Sendyx, HF_Tech, EKKAR a Rnbw), namísto pomoci začali psát hlouposti mimo téma a nakonec i urážet mou osobu. Bohužel i Administrátor! ZdenekHQ, namísto vyházení nesmyslných příspěvků a zachování úrovně tohoto fóra, se přidal na stranu trolů a přispěl nějakým úryvkem básně, nebo co. Skončilo to tak, že melu nesmysly a můj návrh nemůže a nebude fungovat! Našel jsem doma pole tří fototranzistorů a parelelně je spojil. S OZ AD623 jsem 500x zesílil a přes horní propust okolo 4Hz snímal přes ESP32 modul. Samozřejmě vše funguje tak jak jsem navrhl a popsal. Stačí jen doladit hodnoty. Takže se ukázalo, že výše uvedení uživatelé v čele s Administrátorm ZdenekHQ mají mizerné znalosti v oboru elektro - dokonce horší, než mám já. Lidé by měli být opatrní, co jim tito trolové radí a pro jistotu si vše ověřit u někoho jiného.
Vím, že jsou zde lidé s velkými znalostmi v oboru elektrotechniky. Jistě i Administrátoři, snažící se držet fórum na vysoké úrovni. Výše uvedení uživatelé tuto úroveň ale shazují, trolí a napadají druhé.
Tento příspěvek tady dlouho nebude, protože kritika se těžko přijímá. V tomto případě je ale oprávněná.
Topik je myšlen jako varování před takovými individui. O tobě EKKARE jsem slyšel pozitivní věci (od lidí, kteří tě znaji osobně), ale nepotvrdil jsi je.
Najdi si pojem "efekt motýlích křídel" a potom konečně (!!!) zapni to kulatý chlupatý, co ti vyrostlo nad ramenama - asi to tam nemáš jenom proto, aby ti nepršelo do krku, nebo jo?
A kutilmile - nelituju tě
PS: Když ti někdo napíše, že potřebuje poradit s benzínovým motorem, tak jen trol může psát o tom, že dieselový motor je lepší, že to ví a že jsi hlupák a podobné sra*ky.
bgdgts píše:...jsou zde trolové napadající ostatní. A Administrátoři se přidávají na jejich stranu...
Omyl: administrátoři se odvracejí od prvního, kdo zaútočil, ignoroval pravidla a zjevně se odmítl zamyslet nad tím, co dostal za první rady a doporučení. Po útoku se diskuse vždycky zvrhne v něco jiného a žádný moderátor ani admin do ní nemůžou zasáhnout, aniž by poškodili nějaké souvislosti. Zbývá jen zamknout, zakošovat či smazat celou diskusi.
Z toho vlákna jasně vyplývá, že chceš, aby to fungovalo podle tebe, ale velkoryse přehlížíš nejen limity tebou zamýšlené technologie, ale i zdravotní rizika hrozící tím, že se s IR zářením budeš snažit do těch citlivostních limitů dostat.
Pro trolla každý trollem, jak by řekl jistý Gump.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak já počkám na potřetí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]