Díky, už jsem to našel. V druhé tabulce je nové značení - plechy Et - válcované za tepla. Barevné značení na plechách s tou tabulkou moc nekoresponduje. Ještě jsem našel plechy EI40 z výstupního trafa AUJ620, ty nemají žádnou barvu, jsou z obou stran stejné, tedy budou oboustranně oxidované. Ten hnědý je z výstupáku AUJ637, též oboustranně oxidovaný. Tyto hnědé plechy se vyskytovaly často v síťových trafech.
Jaký mají ty EI40 měrné ztráty?
Tak to asi jedině změřit.
Já mám třeba světle fialové EI25 tl. 0,25 a má to být to nejlepší, co se v ČSSR vyrábělo jako EI řez. V žádné tabulce jsem to nenašel.
Odkud je tahle tabulka?
Ta tabulka je z knihy Radiotechnika do kapsy od Slávy Nečáska. Ještě nějaké další informace jsou v knize Transformátory pro obloukové svařování. Tam jsou i údaje a barevné značení Eo orientovaných plechů, což se může někomu hodit. večer to sem hodím..
Mám pocit, že jsem někde viděl ještě další tabulky ke 4 typem pruhovaných plechů. Souviselo to s dodávkami "Stavebnice transformátorů", což byly nasypané plechy + kostra (konec 80. let?) v takové kartonové krabici s potiskem.